NISKE STRASTI: Koja je najveća "supermoć" vašeg horoskopskog znaka u krevetu?

Svaki od dvanaest znakova Zodijaka ima specifične i seksi "supermoći" u životu, ali i u spavaćoj sobi.

Iako određeni znakovi imaju reputaciju da su "bolji u krevetu" od drugih znakova, ovde smo da vam kažemo da svaki znak ima svoje alate za umetnost zavođenja. Hajde da zaronimo u seksi darove svakog astrološkog znaka. Ovo možete koristiti da bolje razumete sebe, svog partnera ili, još bolje, oboje.

Želite da pređete na viši nivo? Pogledajte svoju natalnu kartu i pročitajte navedene opise ne samo za vaš znak Sunca, već i za vaš znak Meseca (koji govori o vašem emocionalnom životu), znak Marsa (koji upravlja vašim libidom) i znak Venere (koji se odnosi na zadovoljstvo i ljubav) - i vašeg partnera.

Ovan

Ovan je idealan partner za sve one koji vole malo žešći provod u krevetu. Ovnu je seks veoma bitna stavka, pa je jako strastven i nimalo stidljiv, i to je ujedno i njegova najveća prednost. Ovan će vam uvek jasno reći šta hoće i neće se snebivati da uradi sve kako bi provod bio lud i nezaboravan.

Bik

Bikovi su veliki hedonisti, pa zato istinski uživaju u seksu. Zato će Bik rado uživati u seksi igricama, laganom zavođenju, ali i intenzivnom orgazmu. Njima je predigra podjednako važna koliko i sam čin, a idealni partneri za ovaj znak su svi oni koji seksu prilaze prirodno i opušteno.

Blizanci

Bez razmišljanja, glavna vrlina Blizanaca u krevetu je jako, jako bujna mašta i raznovrsnost. Oni rado eksperimentišu, i sa Blizancima vam je dobar provod uvek zagarantovan.

Rak

Rak je emotivac na svim aspektima života, pa je takav i u krevetu. Rakovi uživaju u romantičnom zavođenju, nežnom seksu i retko kada se upuštaju u seks sa osobom sa kojom ne osećaju emotivnu povezanost. Pažljiv, nežan ljubavnik koji je spreman da se posveti uživanju svog partnera.

Lav

Pripadnici ovog horoskopskog znaka vole kada im se drugi ljudi dive, pa zato nemojte da se iznenadite ako primetite da Lav radi sve i svašta u krevetu samo da bi dobio pohvalu. To ujedno znači da je često egzibicionista i seks nikad nije dosadan.

Devica

Devica je poznata kao perfekcionista, pa i u krevetu uvek traži savršenstvo. To znači da je često zahtevna, ali je njena glavna prednost u tome što nije nimalo sebična i rado čini sve da zadovolji partnera.

Vaga

Vaga je veoma romantična i seks sa njom uvek je nežan i senzualan. Uživa u zavođenju, i seks nikad ne odvaja od ljubavi. Seks sa Vagom možda nije intenzivan i lud, ali je zato uvek pun emocija i nežnosti.

Škorpija

Pripadnici ovog horoskopskog znaka imaju veliku želju za uživanjem u seksu, i zato važe za jedne od najboljih ljubavnika. Škorpija seks shvata ozbiljno, i zato nije sklona vezama na jednu noć, a njeni partneri su uvek zadovoljni ako očekuju noć ispunjenu strašću.

Strelac

Za Strelčeve je seks zabava, i to im je najveća vrlina, jer sa ovim horoskopskim znakom nikad ne može da vam bude dosadno, pogotovu ne što se same predigre tiče.

Jarac

Sa Jarcem možete da očekujete iznenađenja jer on isprva ne deluje kao da je veoma seksualan, ali kada ga bolje upoznate shvatićete da krije mnogo toga. Da bi u potpunosti pokazao svoje seksualne moći, Jarac mora da se oseća blisko sa partnerom. A onda kreće vatromet.

Vodolija

Nepredvidivost je glavna vrlina nevaljalih Vodolija, koje često rade neočekivane, pa čak i nekonvencionalne stvari. Ako volite da se igrate i da istražujete nove stvari, Vodolija je vaš idealan partner.

Ribe

Riba će uvek raditi ono što partner želi, i zato je jako zahvalna kao ljubavnik. Ako vi volite da eksperimentišete - i ona će. Ako volite nežan seks, nema problema. Riba će se lako prilagoditi jer njenim životom upravljaju emocije.

Izvor: Ženski magazin
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još