DA STRAST NE NESTANE: Kojih šest radnji u krevetu mora da vam pređe u naviku?

Strast se neće dogoditi, a ni održati sama od sebe. Mnogi žive u zabludi da je bliskost deo hemije, odnosno nešto što se dogodi samo od sebe. Međutim, bliskost je nešto što se nikako ne dogodi tek tako, već je na njoj potrebno raditi.

Sa bliskošću je usko povezana i strast, pa kako ona ne bi nestala, potrebno je da vam ovih šest radnji pređe u naviku.

Idite u krevet u isto vreme

Parovi osećaju povezanost kada su na istom mestu u isto vreme. Odluka da u krevet uvek idete zajedno, stvoriće osećaj povezanosti među vama, a kada ste već u njemu, iskoristite savršenu priliku za vođenje ljubavi.

Odvojite se od elektronike

Neka vaša spavaća soba bude vaše ljubavno gnezdo... Mesto na kojem neće biti notifikacija i mesto na kojem ništa osim vas dvoje neće postojati. Tako će bliskost među vama postati veća.

Ne čavrljajte, razgovarajte!

Umesto čavrljanja tokom trajanja reklama, razgovarajte u krevetu držeći se za ruke. Nakon prepričavanja dana koji je iza vas, vrlo brzo ćete doći i do one teme koja je jedina bitna - vas dvoje.

Započnite predigru pre ulaska u sobu

Predigra je ono što čini seks zanimljivijim. Zbog toga je započnite već tokom jutra kako bi on nestrpljivo čekao kraj radnog vremena da vas što pre vidi. Mala poruka na frižideru ili uzbudljivi poziv tokom dana? Imate bezbroj mogućnosti. Zaintrigirajte ga i dajte mu do znanja da ga želite.

Istražite šta odgovara vašem partneru i šta voli

Najbolja predigra je ona koju započinjete kako biste zadovoljile partnera bez očekivanja povratne reakcije. Pružite svom muškarcu opuštajuću masažu koja će uzburkati strasti, a istovremeno ojačati vaš odnos i poverenje.

Ne umanjujte važnost poljupca za laku noć

Neki parovi ne vole da spavaju zagrljeni, potreban im je prostor, smeta im vrućina ili jednostavno ne žele da dele svoj pokrivač... Kako god, nikada ne zaboravite na taj mali, slatki poljubac koji zaokružuje dan.

Izvor: 24sedam.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još