UDALA SE MIHINA ĆERKA: Venčali se Virdžinija Mihajlović i Alesandro Voljako u Bariju (VIDEO)

Modna blogerka i dizajnerka Virdžinija Mihajlović danas se u Italiji udala se za svog izabranika, dvadesetčetvorogodišnjeg fudbalera "Đenove" Alesandra Voljaka.

Dvadesetpetogodišnja naslednica legendarnog Siniše Mihajlovića stala je na "ludi kamen" šest meseci nakon smrti svog oca.

Mladi zaljubljeni par u vezi je šest godina, a kruna njihove ljubavi je ćerka Violante koja je na svet došla krajem oktobra 2021.

Druga naslednica Siniše i Arijane Mihajlović, Viktorija na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelila je fotografije i video-snimke sa venčanja.

Svečana ceremonija upriličena je u katedrali Monopoli iz 12. veka. Mlađa Mihina naslednica blistala je u raskošnoj beloj venčanici od čipke, dok se mladoženja odlučio za klasično odelo teget boje.

Mladu su do oltara ispratila braća Miroslav, Dušan i Nikolas koji su je predali, u tom trenutku, budućem suprugu.

Virdžiniji su kumovi bili brat Miroslav i sestra Viktorija, a Alesandro je, takođe, izabrao sestru i brata za ovaj važan čin.

Mnogobrojni prijatelji zaljubljenog para objavili su fotografije i video-snimke na društvenim mrežama sa ovog glamuroznog venčanja upriličenog u Italiji.

Foto: vickymiha/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: marco.l95_/Instagram

Pogledajte još