IDEALAN LETNJI MANIKIR: Koje boje laka za nokte će obeležiti predstojeću sezonu?

Leto počinje za samo nekoliko dana, stoga je vreme za eksperimentisanje sa manikirom.

Ove sezone čak i jarke boje su prigušenije, posebno one na noktima, a čini se da je sve počelo od glaziranog trenda Hejli Biber.

Mlečni, pastelni manikiri nastavljaju da vladaju, ali u širokoj paleti. Kako biste manikir prilagodili letnjoj garderobi, saznajte kojih pet boja noktiju će biti u trendu ovog leta.

1. Mača zelena

Zelena je već neko vreme u trendu, ali matcha i pistaći paleta je posebno obradovala mnoge dame. Savet – nosite je uz kraću dužinu noktiju.

Foto: Ilustracija/Freepik.com

2. Mlečni nokti

Prošlog leta su bili u fokusu, a ništa manji hype nije ni sada – mlečni nokti pristaju svim tonovima kože, zbog čega ih obožavaju dame širom sveta. Da biste dobili savršenu nijansu, potrebna vam je mešavina prozirnobele ili nežnoružičaste.

Foto: Ilustracija/Freepik.com

3. Plavi zumbul

Ako ste se uplašili da nema jarkih boja, ne brinite, mislili smo i na vas. Zumbul plava učiniće svaki outfit efektnim, a najbolje se kombinuje sa monohromatskim i crno-belim.

Foto: Ilustracija/Freepik.com

4. Pastelno žuta

Žuti nokti su velika vest ovog meseca, otkako su ih ispromovisali svi supermodeli nove generacije. Blago poput sunca ispod oblaka, ovo je idealno osveženje.

Foto: Ilustracija/Freepik.com

5. Lavanda

Boja lavande ponovo je u trendu, a kako bi izgledala inovativnije, odlučite se za neki od art manikira sa neočekivanim detaljima i dizajnom.

Foto: Ilustracija/Freepik.com

Izvor: Magazin.novosti.rs/Elle
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još