SRAMOTA ME JE, TO JE MOJA NAJVEĆA GREŠKA: Aleksandra Nikolić progovorila o flertu sa Zvezdanom Slavnićem (VIDEO)

U emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" voditeljka Ivana Šopić ugostila je učesnike "Zadruge 6" Anu Ćurčić, Lepog Miću i Aleksandru Nikolić.

Nakon ogledanog priloga o odnosu Zvezdana Slavnića i Aleksandre Nikolić, Ana je prva dala svoj sud.

- Sad gledam kako joj ispira mozak, a ja mislim da je on tad ostavio Anđelu. To je bila izolacija kad je ona njega odbila. Ima tu još scena kad on njoj govori: "Videćeš kad izađeš napolje", pa sam se na to pozvala. Ja sam zbog ovoga stala, pogotvo zbog scene na krevetu i kome god da nije normalno, meni je bilo - pričala je Ćurčićeva.

- Gledam klip i sramota me je same sebe. Neke stvari koje sam radila nisu bile promišljene. Moja najveća greška je davanje lažne nade Zvezdanu i flert, kad je Filip bio sa drugom devojkom, želela sam da mu napakostim. Ja sam njemu otvoreno rekla kasnije da sam izmišljala razlog i da nisam želela da priznam. O Zvezdanu nisam imala loše mišljenje na početku rijalitija, nije imao greške i mislila sam da je kul. Ja sam se u nekim trenucima uplašila u izolaciji kad je on video šta radim, a ja sam flertovala iz inata sa njim - govorila je Aleksandra.

- Zorica Marković je gurala ovu priču, ovo je njeno maslo - rekao je Mića.

- Kasnije je bila protiv, na početku se polemisalo i ona je govorila da sam gledala u njega. Najviše bih sebe krivila za to. Na kraju sam ja Zvezdanu otvoreno rekla da sam se poigrala sa njim. Ja više nisam znala šta radim od tuge i gneva i na kraju sam priznala. Mislila sam da ćemo da imamo probleme, ali nije došlo do toga, mislim da je uticala moja veza sa Filipom. Kasnije nisam imala probleme sa Zvezdanom Slavnićem - nastavila je Aleks.

- Zorica je ovo radila jer je tad imala rat sa Carem, ali svakako njoj na čast. Rijaliti, nikog nije vređala, nego je to gurala. Da li se sećaš koliko su te gurali da ideš u izolaciju sa Zvezdanom? Emocija i sve se vidi, a ja sam rekao jedini da tu nema emocije - dodao je Mića.

- Zorica je prišla Aleks i rekla da se skloni od njega - dodala je Ana.

- Šta je paralerno pričala Zvezdanu? Ja znam - rekao je Mića.

- Bila sam sluđena, želela sam samo Filipovu reakciju i to sam dobila. Ružno je moje ponašanje bilo. Ja sam saznala pre neki dan kako su neki ljudi napolju davali izjave da sam bila sa Zvezdanom napolju, ja to nisam znala - dodala je Nikolićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još