PLAŠIM SE DA ĆE PLATITI NEKOME DA PREUZME KRIVICU: Nataša Šavija progovorila o suđenju sa Stefanom Karićem

Bivši zadrugar Stefan Karić ne prestaje da iznenađuje javnost svojim ponašanjem. Naime, mnogi ljudi mu zameraju što svakodnevno izlazi, hvali se novim autom i baškari, kao da nije glavni osumnjičeni za brutalno prebijanje starlete Nataše Šavije.

Za domaće medije se oglasila Šavija, koja sumnja da će Stefan i njegov otac Osman Karić pokušati da plate nekome da preuzme krivicu, kako Stefan ne bi bio osuđen. U ovo je počela da sumnja zbog Stefanovog raskalašnog ponašanja.

- Mislite da mene ovo iznenađuje? Ali dobro, čovek uživa dok može. Samo se bojim na primer da ne plati nekome da preuzme za njega krivicu, što nije isključeno. Ne znam, svašta mi pada na pamet, pogotovo što se i on i njegov otac tako raskalašno ponašaju, kao da imaju neki plan - započela je Nataša i dodala:

- Ja se nadam da će biti pravično osuđen. Zar bih ga ja zaboga krivično gonila za tešku telesnu povredu, a da lažem? I upirala javno prstom u njega? Ovo nije za igranje. A valjda same činjenice da se par dana nije javljao policiji, a znao je da mediji bruje o tome, da je priznao da mi je lupio šamar, kao i njegovo nasilništvo u rijalitiju, gde je i sam priznao da je ženomrzac i čije su pravo lice javno otkrile Iva Grgurić i Rialda, jasno upućuju da mi je on ovo uradio. Kuka kako ga linčuju, pa dobro, ako je znao da je nevin, zašto se odmah nije prijavio policiji i rekao: "Evo vam ruke, pa proverite". Od takvog udarca nemoguće da mu nije ostao neki trag na ruci.

Izvor: Kurir.rs/Republika.rs
Foto: natasa.savija/Instagram

Pogledajte još