VREME JE ZA BEBE: Aleksandra Nikolić otkrila kada su joj predvideli trudnoću sa verenikom Filipom Carem (VIDEO)

Tokom emisije "Narod pita" na televiziji "Pink" voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je učesnike "Zadruge 6" Aleksandru Nikolić, Lepog Miću i Bojana Simića.

Naredno uključenje bilo je iz Pančeva. Gledateljka Zorica se na početku obratila gostima i pozdravila ih sve.

- Mića je jedan od najiskrenijih zadrugara od početka. On je istina, i samo istina. Ljudi koji lažu nemaju svoj stav, a pozdrav i za moju ljubimicu. Prelepa je, najzodnija - rekla je gledateljka koja je pomenula Anđelu Đuričić te je upitala Miću da li se čuo sa njom.

- Ne, nije mi se javila. Sreli se jesmo, ali ništa. Ona je u Hrvatskoj sada, a sada juri to pojavljivanje, ona pravi strašnu grešku, pogubila se. Jeste ona mlada, ali nema razloga da to radi. Objavila je stori na kojem piše "Pozdrav za Slavniće, Ćurčiće". To je sramno. Njoj je ova kuća dala sve, a ona se tako ponaša. Niko tako ne sme da se ponaša, ona treba da kaže hvala, a ne tako da se ponaša - rekao je Mića.

- Vreme pokaže svoje, vaša kuća, televizija "Pink" je mnoge nahranila, a oni se uzvezdili, i niko ne poštuje one koji su ih uzdigli - dodala je gledateljka pa komentaisala Aleks.

- Ti si sjajna, promenila si se, i to je pohvala, a ti i Car ste najepši par u "Zadruzi". Imam jedno pitanje za vas Aleksandra. Pročitala sam da vas je Filipova majka izbacila, zbog nekih slika - upitla je gledateljka.

- To je takva laž, to se uopšte nije desilo, a njegova majka je jedna divna žena, cela porodica je sjajna. Meni nije jasno čime se služe neki portali to je sramota. Filip i ja cvetamo i rekli su mi da ću u avgustu zatrudneti, i ja se nadam tome - rekla je Nikolićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još