BORIM SE SVIM SILAMA DA SAČUVAM NAŠU VEZU: Aleksandra Nikolić otkrila da mnogi žele da unište njenu ljubav sa Filipom Carem (VIDEO)

Tokom emisije "Narod pita" na televiziji "Pink" voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je učesnike "Zadruge 6" Aleksandru Nikolić, Lepog Miću i Bojana Simića.

- Da li je teže imati vezu u "Zadruzi" ili je održati kad se izađe? - upitala je voditeljka.

- Teže je u "Zadruzi". Teško je i napolju ako si labilan. U "Zadruzi" svi živimo zajedno, tu su osobe koje ne žele dobro tebi i tvojoj vezi. Ako izgurate to i iskreni ste, mislim da može da uspe veza. Pokušavali su da nas poremete neki koji su bili i prošle godine u rijalitiju, šalju klipove, ali što nas više hejtuju mi smo sve jači i ne damo se - govorila je Aleks.

- Veza Sanja i Marka - tu su strašne svađe, kao i veza Aleks i Cara, a kad nisu u vezi, to je još gore i onda se ganjaju. Povlače svi sumnju kad je emisija "Pitanja novinara" ili "Pitanja gledalaca", samo traže krivca i svako pitanje je raskid veze - dodao je Mića.

U emisiji je prikazan prilog o odnosu Aleksandre, Filipa Cara i Maje Marinković.

- Ja nisam nešto najzadovoljniji. Ovo Carevo pecanje na Majine komentare, ne bi trebalo - govorio je Mića.

- Mi otkako smo izašli Filip se nije obazirao ni na čije komentare, unutra jeste. On će odmah da reaguje i da se svađa, nekad je nepromišljen - obacila se Nikolićeva.

- Ne znamo šta se dešava, ona to može da prikrije, a od toga nema ništa. Neke stvari su očigledne i na vidiku su svima, a ja vidim sve, a mogu da komentarišem ili ne. Ona je sad Filipova verenica i osetljiva je na bilo šta, pogotovo ako kažeš nešto za šta se ne slažu. Majini komentare vas ne mogu da uzdrmaju i može da kaže šta hoće - dodao je pevač.

- Filip se ne obazire na komentare, ja sam čula za neke storije, ali mene iskreno ne zanima i posvećena sam šta ću da uradim od svog života i mog i Filipovog. Ja sam bila kod njega i vratila sam se zbog emisija, kad završim sa obavezama naravno da ću da odem kod Filipa, jedva čekam i želim da naša ljubav potraje. Ja se borim svim silama. Malopre sam pričala da sam dosta sebe dala, prećutala neke stvari i napravila se luda, baš jer želim da to uspe - govorila je Nikolićeva.

- Da li misliš da će Filip da ostane imun na sve naslove? - pitao je Mića.

- Podrške od bivših rijaliti igrača su osmislili, ja ih nazivam botovi, odmah kreće njih milion i sve najgore. Oni su napravili dogovor kad izađu Filip i ja da naprave hajku i prozivaju me na svaki mogući način, uruše moj ugled. Ako je to pretpreo i naslove drugih portala, šalju mu slike na kojima nisam ja. Drago mi je da sam spojila najveće neprijatelje, spojila ih je mržanja prema meni. Ljudi su od mene imali gora dela u rijalitiju, narod im je oprostio, a meni se ne prašta jer sam ostavila dečka - pričala je Aleksandra.

- Dalila je bila sa Carem, ostavila je muža zbog njega, a to je ozbiljna priča. Dalila je ostavila svog muža zbog Cara, uvek će da te gleda drugačije, a njega da kritikuje. Ušla si u vezu sa njenim mužem, a onda sa Filipom. Ti si bila u "Zadruzi" gde je bila svadba, udala si se za Dejana, bivšeg muža Dalile Dragojević. Car je bio sa Majom, Dalilom i Aleksandrom, to je problem. Njih tri ako ne mogu na njega, udariće na nju, a tako udaraju na njega direktno - nastavio je Lepi Mića.

Izvor: Pink.rs
Foto: filip_car_capo_ck/Instagram

Pogledajte još