RED JE DA I JA BUDEM MAJKA: Jovana Tomić Matora otkrila da ide na vantelesnu oplodnju

Bivše zadrugarke Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović uskoro će izgovoriti sudbonosno "da", a sada su otkrile i kada će biti njihovo venčanje u Crnoj Gori, kao i da će se Matora ostvariti u ulozi majke.

- Evo, znamo datum, 11. jula će biti venčanje, bićete upućeni u sve na vreme. Shvatila sam da je Anita ona prava kad smo zajedno stale pred njenu majku, zaslužila sam da me neko voli tako. Stavila me je na prvo mesto - rekla je Jovana Tomić Matora za "Blic".

Anita je otkrila da Matora još uvek nije upoznala njenog sina iz prvog braka.

- Jovana još nije upoznala mog sina. Gledaju se preko video poziva. Sve je u najboljem redu. Sin neće biti na svadbi - rekla je Anita.

Matora je medijima otkrila da će uskoro ići na vantelesnu oplodnju.

- Na venčanju neće biti naše porodice, samo najbliži prijatelji. Imam podršku od porodice, ja se sa taštom čujem svake noći. Uskoro ću se ostvariti kao majka. To je rešeno. Zajedno smo se dogovorile. Idem na vantelesnu oplodnju uskoro. To će se desiti za par meseci. Izabrala sam kliniku, sve, a Anita me je podržala u odluci da budem majka, pošto ona već jeste. Red je, to mi je životna želja - rekla je Jovana.

Bivše zadrugarke otkrile su detalje venčanja.

- Venčanje će biti intimno, tako je najbolje. Znate da ovde to nije moguće. Biće sa nama kumovi, moji prijatelji, posle ćemo napraviti proslavu ovde, veliku žurku. Anita ne sme više da se ugoji ni gram zbog venčanice. Kupila sam joj patike, ona plače, žena... Obradovala se zbog patika! A kakve sam devojke imala i šta sam sve radila... Da se neko obraduje i plače tako zbog je*enih patika - rekla je Matora.

Izvor: Blic.rs
Foto: matora23/Instagram

Pogledajte još