NIJE BIRAO REČI: Dejan Dragojević žestoko uzvratio na prozivke bivše devojke Aleksandre Nikolić (FOTO)

Pobednik pete sezone rijaliti programa "Zadruga" Dejan Dragojević oglasio se nakon gostovanja svoje bivše devojke Aleksandre Nikolić u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink".

Tokom boravka na rijaliti imanju u Šimanovcima, pobednica "Zadruge 6" pred kamerama je ostavila Dragojevića i uplovila u ljubavnu vezu sa kontroverznim Hrvatom Filipom Carem.

Nikolićeva je u emisiji izjavila da ona nije prodala veru za večeru, a Dragojević je odlučio da joj žestoko odgovori na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram.

- Bar nisam prodao telo za porciju ćevapa upola s lukom i ne tetoviram verske stvari po sebi po kojima će neko da urinira za papir obojen u ljubičasto. Ali baš tim ljudima je zabranjen ulaz u islamske zemlje ne zbog šverca tkanine i robe, nego zbog šverca robe i šverca svog tela. Zamisli zabrane ti ulazak tela, pa šta rade sa tim telom. "Narod pita" je sinoć bio posvećen meni i veri. Voleo bih da se uključi stvarno narod, a ne frizer i šminker, jer ako je dozvoljeno da se priča o veri, što onda pobednici nije dozvoljeno da priča o kriminalnim radnjama sa najvećim klanom i o najvećem suđenju u kom se spominje. Bože, ovaj narod ili je lud ili su pogrešan broj okrenuli. Narod je trebalo da okrene 192, da pita... Ali eto, pozdrav donosi čak i gospođa A. Ovde ću da stanem i da se ugrizem za jezik. Ovim završavam sve, jer pobednica se komentariše jedino uz određene ljude iz "Zadruge". Da se pobednica komentariše po svom liku i delu sigurno bi emisija bila prekinuta na pola i nastavak bi bio u vestima. Ja sam sam imao kontakt sa telefonom i svim stvarima, ja sam Zodijak Zijad Dragojević, ne igrajte se sa mnom, sve vam je dozvoljeno osim da mi komentarišete veru i Jovanu. Tu vadim mač, ja se ne krijem, ja sam transparentan i kao Zijad i ko Dejan. U Džamiji sam i u Hramu. Mogu biti u policiji i na sudu - napisao je Dejan.

Foto: dejan_dragojevic_official_/Instagram
Foto: dejan_dragojevic_official_/Instagram

Podsetimo, Aleksandra Nikolić navodno je bila u vezi sa Markom Miljkovićem koji je uhapšen zajedno sa Veljkom Belivukom, poznatijem kao Velja Nevolja, koji se sumnjiče za mnoga ubistva i druga krivična dela.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: dejan_dragojevic_official_/Instagram

Pogledajte još