JA NISAM PRODALA VERU ZA VEČERU: Aleksandra Nikolić žestoko prozvala bivšeg dečka Dejana Dragojevića (VIDEO)

Voditeljka Ivana Šopić sinoć je u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" ugostila učesnice "Zadruge 6" Aleksandru Nikolić i Maju Marinković.

U emisiju se telefonskim putem uključio gledalac Saša.

- U prvoj emisiji "Narod pita" Aleksandra se žalila da je Dejanovi fanovi pljuju. Pitanje za tebe Aleksandra, pošto prošli put nisi čula, da li zauzeta devojka dozvoljava drugom momku da joj gura ruke u međunožje i to pred svima u vreme emisije - rekao je gledalac.

- To se nije desilo, loša informacija - rekla je Aleks.

- Imala si crvene helanke i još si se naginjala da se ne vidi. Za Zvezdana Slavnića kažeš da si se uplašila, a onaj zagrljaj? - upitao je Saša.

- Možete da vidite kakva mi ja faca bila, skamenjena - rekla je Nikolićeva.

- Odakle onda rečanica: "Kad ćeš ostaviti Anđelu?" - dodao je on.

- Nisam znala šta pričam, terala sam inat Filipu. On je bio sa Majom Marinković tad tri metra od mene, seksa nije bilo, poljubac se nije desio. Poljubac je bio možda u vašoj glavi. Danas mi je bio divan dan i dobila sam divne informacije, niko ovo neće da mi pokvari - govorila je ona.

- Šta si radila sa Bilalom Brajlovićem? Slanje čokoladica i pivo? - pitao je gledalac.

- To sam objasnila. Ako je moja najveća greška što sam ostavila Dejana, osudite me zbog toga. Znam da su mnogi želeli da se nađu na mom mestu, možda neke druge sezone - pričala je Nikolićeva.

- Ti ranjenom dečku guraš nož u leđa, a kažeš da si mu pomogla - dodao je gledalac.

- Mislim da je bolje da iskeno kažem, nego da ga lažem, a gajim emocije prema nekome drugom. Ja nisam prodala veru za večeru, šta da kažem. Ja sam verena devojka, uskoro svadba, gledaćete i to - poručila je Aleksandra.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još