ZODIJAK I MANIKIR: Koja boja laka je najbolja za svaki horoskopski znak?

Ako volite da sređujete nokte, verovatno volite i barem povremeno da isprobavate neke nove boje. Ako tražite novi, jedinstveni način odlučivanja o sledećoj boji laka za nokte, pomoći vam može vaš horoskopski znak. Određene boje predstavljaju svaki znak, a najbolju boju laka za nokte prema vašem znaku pronađite u nastavku.

Ovan: Crveni lak za nokte

Ovnovi su uglavnom vatreni i strastveni zbog čega crveni lak biraju kao spoljni pokazatelj unutrašnje vatre i entuzijazma.

Bik: Tamno zeleni lak za nokte

Bikovi su predani i pouzdani i vrlo prizemni odnosno nogama stoje čvrsto na zemlji. Uz sve te karakteristike sjajno se slaže tamnozelena boja laka za nokte.

Blizanci: Jarko ružičasti lak za nokte

Jarko ružičasti lak za nokte idealan je odabir za Blizance. Radi se o boji koja privlači svačiju pažnju, a Blizancima upravo to odgovara jer obožavaju komunikaciju s ljudima.

Rak: Neupadljive nijanse

Klasični, bledi nokti podsećaju na mir i tradiciju, a Rakovi su osobe koje su posebno vezane za dom, porodicu i tradicionalne vrednosti.

Lav: Žuti lak za nokte

Lavovi imaju prirodnu sposobnost da u živote drugih, između ostalog, donose toplinu. Tu toplinu na svojim noktima pokazuju živahnom žutom bojom laka za nokte.

Devica: Lak za nokte u boji vina

Device svetom koračaju graciozno i s nogama čvrsto na zemlji, a uz njihovu razboritost i eleganciju savršeno se slaže boja vina na noktima.

Vaga: Svetloružičasti rak za nokte

Vage vole ravnotežu, pravdu i stabilnost, ali cene i ideju lepote. Svetlotužičasta boja je, ako se pita Vaga, idealan izbor za sve koji teže klasičnoj eleganciji kao i one.

Škorpija: Tamno ljubičasti lak za nokte

Škorpije su poprilično intenzivne i samopouzdane osobe, a svoje samopouzdanje vole pokazati na sve načine pa tako i izborom laka za nokte. Tamno ljubičasta, ali i sve druge tamne nijanse dolaze u obzir.

Strelac: Bronzani lak za nokte

Strelci uživaju u zabavi pa za svoje nokte biraju boje koje svetlucaju. Bronzanim lakom za nokte daju do znanja da su spremni za novo okupljanje.

Jarac: Tamno crveni lak za nokte

Jarčice žele izgledati sofisticirano i neustrašivo pa se tamno crveni lak za nokte čini kao idealan izbor.

Vodolija: Neonske boje

Vodolije vole da se ističu u masi, a ništa ne privlači pažnju kao neonske boje zbog čega ih biraju i za manikir.

Ribe: Plavi lak za nokte

Ribe se često predstavljaju pomoću okeana, a između njih i plave boje postoji snažna povezanost. Čaroliju mora žele da pokažu i na svojim noktima zbog čega im savršeno odgovara plavi lak.

Foto: Ilustracija/Freepik.com

Izvor: Zadovoljna.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još