Šta obući za doček Nove godine?

Novogodišnja noć je nešto posebno za većinu ljudi, pa se za nju specijalno i pripremaju. Želimo da izgledamo svečano, a doček Nove 2024. godine biće prava prilika za to.

Kada krene praznična groznica, ne znamo da li pre da razmišljamo o mestu gde ćemo dočekati Novu godinu, ili o svečanoj toaleti. Ove dve teme su zapravo usko povezane, jer je često potrebno da odeću prilagodite ambijentu u kojem ćete dočekati najiščekivaniju ponoć.

Savršena prilika za svečanu odevnu kombinaciju

Možda ste tokom godine imali neka veselja za koja ste se takođe specijalno pripremali, ali doček Nove godine Beograd uvek dočekuje svečano pa se i vi morate tako pripremiti za najluđu noć.

Najpre razmislite o stilu, šta želite - elegantno, soficistirano, svetlucavo, monohromatski, šareno... Odabir stila će vam pomoći da se fokusirate na prave komade garderobe. Tek onda krenite da osmišljavate detalje.

Dame, naravno, imaju mnogo više "glavobolja" oko odevne kombinacije od muškaraca, ali i oni se potrude da ostave poseban utisak ovom prilikom.

Koja su univerzalna pravila za sve?

Razmislite o mestu gde ćete dočekati Novu godinu. Ako je to svečana večera ili gala događaj, odaberite formalniju odeću. Ukoliko ste se odlučili za klubove i splavove, možete biti kreativniji u odabiru toalete.

Ako planirate da igrate do ranih jutarnjih sati, uz estetski momenat bitno je i da izaberete udobnu obuću, kako vas, primera radi, previsoke potpetice ili žuljevi ne bi koštali zabave. Preporučujemo da obuću ne kupujete u zadnji čas i da je ragazite šetajući po kući.

Crna boja je uvek siguran izbor, klasika kada je u pitanju svečana odeća. Ukoliko niste sigurni koju boju da odaberete, crnom ćete uvek ostaviti utisak elegancije.

Dame na slatkim mukama

Odeća, nakit, tašna, frizura, nokti... Mnogo je toga na ženskoj "to do" listi kada je u pitanju priprema za doček. Ali sve ovo ipak ima neku posebnu draž, zar ne?

Možda ćete odabrati uvek popularnu malu crnu haljinu ili žensko odelo koje je u trendu i tako skratiti sebi dosta slatkih muka.

Međutim, većina dama želi da ostavi poseban pečat na slavlju. Zapravo, svakoj će prijati da sve oči budu uprte u nju. A za takvu kreaciju biće potrebno i više vremena. Šljokice i malo blještavila, čini se, nikad nisu aktuelnije nego za doček Nove godine. To mogu biti haljina, suknja ili top sa diskretnim šljokicama ili pak detalji poput torbi ili cipela. Novogodišnja noć idealna je da ponesete i malo upadljiviji nakit, naročito ako ste svedenije obučeni.

Najluđa noć je i savršena prilika da iskažete svoju kreativnost i hrabro se poigrate bojama. Umesto tradicionalnih tamnih tonova, razmislite o nošenju jarkih boja poput crvene, zelene, plave ili zlatne. U svakom slučaju, birajte boju koja će se slagati sa vašim tenom i kosom.

Na kraju, najvažnije je da se obučete u ono u čemu se osećate samouvereno i lepo. Uzimajući u obzir svoj lični stil, ali i trendove, možete kreirati kombinaciju koja će vam pomoći da zasijate na dočeku Nove 2024. godine.

Uživajte u slavlju i dočekajte novu godinu sa stilom!

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još