DA MOGU DA VRATIM VREME, SVE BIH ISTO URADILA: Anđela Đuričić se ne kaje zbog veze sa Zvezdanom Slavnićem

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić vratila se u Crnu Goru kod svojih rodtelja, ostavila Zvezdana Slavnića i rešila da okrene potpuno novi list u svom životu.

Anđela je otkrila kako se oseća, u kakvim je odnosima sa roditeljima, ali i šta bi radila kada bi videla da je zove Ana Ćurčić.

- Ne bih ništa rekla, mislim da nemam ja sa njom šta da pričam, zna se ko je trebalo da priča sa njom. Roditelji su me sve vreme podržavali i jako mi je drago što se nisu oglašavali - rekla je Anđela i otkrila kako je ušla prvi put u "Zadrugu 5":

- Slučajno, spontano, sa kafe, pravo u redakciju. Od tog spontano potpisanog stigao je i sledeći ugovor, a sa tim i moja totalna promena života. I sad mogu da kažem da sve ide najboljem mogućim redom i da se vraćam na pravi put. Moj roditelju su sada najsmireniji i najsigurniji u moju trenutnu putanju. Mnogo sam iscrpljena, i kad spavam kući, ne spavam mirno, vraća mi se stres, ali naspavaću se - rekla je Anđela i progovorila o udvaračima:

- Ima udvarača, ali ne postoji niko ko me zanima, od toga mi je najviše potreban odmor. Ove godine sam najviše uložila u ljubav. Da mogu da vratim vreme, sve bih isto uradila, ne bih ništa promenila - istakla je Anđela za "Hype".

Izvor: Blic.rs
Foto: andjelaadjuricicc/Instagram

Pogledajte još