NIKADA NEĆU NAĆI NEKOGA KAO ŠTO JE ON: Rada Manojlović iskreno o ljubavnoj vezi i raskidu sa Milanom Stankovićem

Pevačica Rada Manojlović progovorila je o do sada nepoznatim pojedinostima svog privatnog života.

Folkerka je iskreno govorila o ljubavnoj vezi sa kolegom Milanom Stankovićem.

- Uvek sam bila jako ljuta kada me pitaju da li sam ja Milanu bila samo paravan. Besnela sam na to pitanje ranije i demonstrativno napuštala intervjue. Ne mogu to da podnesem, zato što što... Meni za neke stvari nema pravdanja, za neke stvari nema... I nemam potrebu da... Dobro, sad je prošlo vreme, pa kao možeš da sublimiraš, tako je.

Njena ekstrovertnost i Stankovićeva misterioznost ljudima nisu bile spojive.

- Ma, on je lik, on je čovek zvezda. Mislim, ja sam strašna. On je baš onako lik, misteriozan, zanimljiv, sve što treba za... Kakav je bio tada? Isti. Jel, isti kao sad? Isti. Isti je bio. Ali to baš hoću ti kažem, ljude, to... Ja mislim da je ljudima bilo jako čudno, što sam ja bila toliko ekstrovertna. Sve idemo, traktor vozimo, hranimo kokoške. Mnogo sam prikazivala sebe u tom nekom narodskom, da kažem, smislu. Kao žena iz naroda. Ja sebe ne zovem narodna pevačica, nego narodska pevačica. On je uvek ludeo. Sećam se, on je uvek držao taj neki... Nemoj to, nemoj to, da se zna to, da se krije to. Da, da, on je bio malo... On je bio mističan. Mističan, da. Jeste. I to je ljudima bilo, čini mi se, nespojivo.

Manojlovićeva je istakla da se uz Stankovića se osećala baš kako treba.

- Samim tim što je on... Mogu ti kažem, dobro, od samog starta... Kod nas su postavili predrasudu da je zbog njegove boje kose. Zbog njegovog stila, načina oblačenja i toga. Svi su ga prozivali i iz tog razloga nisu mogli da ga povežu sa mnom koja sam kao... Fatalna. Da, važila sam za fatalnu, kao neku, ono, žensku. Da, da, opasnica. A veruj mi, ja sam to mnogo puta govorila, ja sam se uz njega osećala... Baš onako kako treba.

Pevačica je otkrila koliko joj je Milan značio.

- On je meni i tad bio sve. I sa njim sam zamislila... Ja sam mislila da će to biti kraj života. Da, da, da, sto posto sam bila sigurna. Toliko sam ga volela. I on mene i ja njega. Mnogo smo se mi voleli. Pet godina smo mi bili u vezi, živeli zajedno!

Radmila je progovorila o raskidu veze sa Stankovićem.

- Ne mogu da kažem ni da je on kriv, ni da sam ja kriva. Da, da, da. Užasno je izgledao raskid. Toliko užasno da ne znam i da li je trebalo, pa... Kako da ti kažem... Mislim da smo se previše... Nismo se mi nikada ni udaljili. Mi smo do posljednjeg dana živeli zajedno i sve je bilo super. Ali nekako ja sam, valjda, tim svojim ponašanjem i uljuljkivanjem napravila od njega... Neću reći dete, nego kao, eto, da sam moja majka. Možda je izgubio neki osećaj muškarca. Otkud znam. Ali se desilo to da sam se ja... Zaljubila u drugog. Nisam ni znala da je moje srce slobodno za drugog. Nisam... Ne, pa na kraju, kad sam ja počela da razmišljam o drugome, meni je bilo krivo. Ja sam htela da se ubijem. Da, jako mi je bilo teško jer je u meni, borila se ta neka strast koja se kao probudila i nešto što ja imam, što znam da je... Ne, nije krivica, nego što znam da neću imati sa drugim. Da, i nisam imala. Znaš, ja sam znala šta će i da će tako da bude. Da, pa ne može sa pevačicom da bude svako. Mislim, kako da ti kažem, naš posao nije baš idealan.

Manojlovićeva je otkrila da retko koji muškarac može da bude sa pevačicom.

- Ne bih samu sebe trpela. Ja da sam možda muško, ne bih neke stvari mogla da podnesem. Otkud znam? Zato je Milan za mene u tom smislu bio idealan jer on meni nije... Nije mi lomio krila, on je meni davao motiv, on je mene usmeravao. I što se tiče stajlinga, i što se tiče pesama. Mi smo uvek na prvu znali, ja se sećam kad smo preslušavali pesme. On je meni stvarno želeo najbolje i uvek je bio... Jako je bio kritičan. On je za mali nokat je bio, da ti mozak probije.

Ipak, Stanković nije bio zlonameran.

- Tako je i meni želeo najbolje. I znala sam da imam njegovu podršku i vetar u leđa. Ipak, dve glave su pametnije od jedne. Znaš, uvek je tako Milan pričao o meni. I onda sam imala sa te strane jedan potpuno otvoren prostor, kao pevačica i kao neko ko, znaš, nećeš imati problem ako si, ne znam, u kupaćem snimio spot.

Rada ističe da pevač nije bio ljubomoran.

- Ja sa Milanom nisam imala uopšte zamaranje oko naslova. Jer on je bio taj fazon i bio u tom poslu. Znao je šta će novinari napisati iz jednog mog razgovora s nekim muškarcem, da će to biti moj novi udvarač, dečko ili šta god. On se nije tangirao oko toga i ja sam imala mir u četiri zida. Da, ali... pa... nisam htela to. Nisam htela, ali bio je jako uporan. Jako uporan dok ja nisam možda negde shvatila kao žena da kao meni se neko sviđa fizički. Ali opet ti kažem... Ali je Milan, ajde da kažem, otkrio to. Da, nekako znam da je imao slike neke. Da, neko mu je javio. Ali, ne, ne slike neke, sačuvaj Bože? Slike mog auta parkiranog tamo negde. Tako da sam ja mislila da nema šanse. Ali, verovatno, po mom ponašanju... Znaš, ja sam stvarno osoba koja ne može neke stvari da krije. Ja kad se ohladim, ja se ohladim i ne krijem ni za javnost. Ja sam toliko očigledna kad promenim ponašanje. Jednostavno, nešto nije u redu, videlo se. I mnogo mi je krivo što sam dozvolila nekim strastima da prevladaju. Opet kažem, ne mogu da se kajem. Svako je meni doneo nešto u život, neko iskustvo i nešto sam naučila iz svake veze.

Izvor: Kurir.rs
Foto: radamanojlovic/Instagram

Pogledajte još