DOK SAM JA ŽIVA, SVE JE POD KONTROLOM: Marija Kulić otkrila kako zarađuje njena ćerka Miljana, te da ona raspolaže njenim novcem

Bivša zadrugarka Miljana Kulić godinama zarađuje od rijalitija, a sada je rešila da prodaje Instagram profile.

Njena majka, Marija Kulić, otkrila je da je kod nje Miljanin novac koji je zaradila i da ona raspolože sa njim.

- Miljana je do sada prodala tri svoja profila na društvenim mrežama. Ona otvori profil, sakupi 100.000 pratilaca i onda ga proda. I sada je dala oglas za prodaju novog profila, jer njoj to ne treba. Ona smatra da je Instagram jedna velika glupost i da joj ništa ne znači. Nisam ljuta na nju zbog toga, jer tako će samo da zaradi novac - kaže Marija, ali ne želi da otkriva koliko Miljana na taj način zarađuje.

Starija Kulićeva objašnjava da ona raspolaže ćerkinim novcem.

- Novac koji je Miljana zaradila u rijalitiju je na sigurnom, u banci. A novac koji zarađuje od nastupa ja uzimam i ulažem u posao s apartmanima koji smo pokrenuli. Kupujemo i izdajemo apartmane na jednoj planini, ali to ne reklamiramo jer nema potrebe. Planiramo da uložimo i u kamione i autobuse za prevoz robe i putnika. Sve je pod kontrolom dok sam ja živa, a Miljana ništa od tog novca ne traži - kaže Marija.

Posle rijalitija Miljana Kulić izgladila je odnose s ocem svog sina Željka, Ivanom Marinkovićem.

- Miljana i ja smo sada u odličnim odnosima. Sve se dogovaramo oko Željka, što mi je najbitnije. A što se tiče njenog pevanja i nastupa, šta da kažem... Danas svako peva, pa može i Miljana. Narod voli šoumene, a ona to jeste. Sve najbolje joj želim u tom poslu - rekao je Ivan.

Izvor: Informer.rs
Foto: marijakulic_mtaz/Instagram

Pogledajte još