Banka bez naknada? Da, moguće je

Sigurno vam se bar jednom desilo da u trenutku kada vam je potrebna gotovina, a uz to ste verovatno i u žurbi, bankomata vaše banke nema na vidiku. Zahvaljujući novoj ponudi Mobi Banke, više ne morate da planirate odlazak do bankomata jer je keš uvek na dohvat ruke – jednostavno, podignite novac na najbližem bankomatu bilo koje banke bez naknade.

Ovo je samo jedna od pogodnosti koje Mobi Banka nudi u okviru nove 5+ ponude, jedinstvene na tržištu i definisane po ugledu na vodeće digitalne banke u svetu. Ukoliko prenesete 35.000 zarade u Mobi Banku i pritom se odlučite za Progresiv paket, možete da koristite gotovo sve bankarske uslugeu vezi sa tekućim računom bez naknade.

Održavanje viševalutnog računa je potpuno besplatno, baš kao i sve transakcije u zemlji. Ukoliko putujete, u inostranstvu ćete, bez naknade, moći da plaćate Mastercard karticama. Onlajn menjačnica će vas čekati na dohvat ruke, u aplikaciji, nudeći povoljnije kurseve za razmenu dinara i evra, a tu su i bolje kamatne stope ukoliko se odlučite za kreditnu karticu. Najbolje od svega je to što ponuda nije vremenski ograničena: možete da računate na ove benefite sve dok primate zaradu u Mobi Banci. Izostanak jedne zarade ne znači automatski i gubitak benefita.

Pored svih pogodnosti i ušteda, bićete bezbrižni jer će vam sva sredstva biti na raspolaganju bilo kada i bilo gde, kroz samo par klikova u Mobi aplikaciji – brzo, lako i pouzdano.

Za više informacija o 5+ ponudi, posetite sajt Banke, ili kreditne savetnike na 48 lokacija širom Srbije, a u Yettel prodavnicama vas očekuju dodatne pogodnosti.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još