Mastercard i Mobi Banka: 2024. godina inovacija i velike transformacije

Mastercard i Mobi Banka potpisali su novi petogodišnji ugovor kojim se nastavlja dugogodišnja saradnja između Mastercarda i PPF Grupe i najavljuju inovativne funkcionalnosti koje očekuju korisnike u narednom periodu.

- Od samog početka naše saradnje, zajednički fokus je na tome da se klijentima banke koji imaju digitalne navike i preference, omoguće praktična rešenja na koja mogu da se oslone. Da smo u tome bili uspešni, pokazuje nastavak naše saradnje kojoj se radujemo i verujem da ćemo u narednom periodu uspeti da donesemo inovativne i sigurne servise, baš po meri krajnjih korisnika - istakla je Jelena Ristić, direktorka kompanije Mastercard za tržišta Srbije, Crne Gore i BiH u kompaniji Mastercard.

Foto: Promo

U prethodnoj godini dve kompanije su korisnicima omogućile korišćenje digitalnih novčanika, što je uticalo na poboljšanje brzine i komfora prilikom obavljanja transakcija.

- Naša saradnja sa Mastercardom je deo krovne saradnje koju imaju banke članice PPF Grupe, a posebno Air Banka, na koju se ugledamo. Ponosni smo što pored postojanja naše nacionalne Dina kartice, našim korisnicima, zahvaljujući ovoj saradnji sa Mastercardom, možemo da omogućimo brojne inovacije i pogodnosti u godini transformacije koja je pred nama - izjavio je Aleksandar Bogdanović, predsednik Izvršnog odbora Mobi Banke.

Potpisivanjem novog ugovora, kompanije produžavaju put ka efikasnom i bezbednom plaćanju, a više informacija i kompletnu ponudu Mobi Banke možete pronaći na sajtu.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još