POŠTUJEM NJEGOVU ODLUKU: Danijela Dimitrovska progovorila o odnosu sa izabranikom Jevremom Kosnićem

Manekenka Danijela Dimitrovska nakon razvoda od voditelja Ognjena Amidžića uplovila je u vezu sa šest godina mlađim, bivšim fudbalerom Jevremom Kosnićem.

Njih dvoje se ne razdvajaju, a sada su bili zajedno i na nastupu Marije Šerifović.

- Obožavam sve Marijine pesme, jedva čekam da je čujem. Najviše volim crvene tepihe na našim prostorima, potpuno je drugačije, volim kad se tako nešto organizuje u regionu, tada sam jako ponosna - rekla je Danijela, kojoj je pratnja na ovom događaju bio njen novi partner, Jevrem.

Kako je otkrila Jevremu ne prija medijska pažnja.

- Tu je jača polovina, došao je večeras sa mnom. On nije deo javnog života, tako da poštujem njegovu odluku da tako i ostane - rekla je kroz osmeh Danijela za "Telegraf".

Da podsetimo, od kako su ozvaničili vezu Danijela i Jevrem se ne odvajaju, a o njihovoj ljubavi govorile su i komšije manekenke.

- Viđamo je često u kraju jer se ovde uglavnom fotografiše. Mnogo je lepa i prirodna i, uvek nasmejana. Ponekada sa prijateljima sedi u obližnjm kafiću i baš širi pozitivnu energiju. Nikada je nismo videli da je neraspoložena ili da viče. Baš je kulturna i fina. Šteta kakvu je ženu Ognjen izgubio. Ali, na svu sreću našla je lepog, mladog dečka - rekla je jedna starija gospođa iz kraja, dok su iz obližnje radnje rekli da je Danijelin sin Matija vaspitan i kulturan.

- Dolazi sa sinom. Dečak je vrlo kulturan, vaspitan. Pomaže mami kada treba da ponese više stvari. Mnogo se lepo slažu i često šetaju. Baš dečak sa njom izgleda srećno i zadovoljno. Vidi se da je posvećena mama. Uglavnom kupuju namirnice kao i svi drugi ljudi i neke slatkiše za sina.

Izvor: Blic.rs
Foto: jevrem.kosnic/Instagram

Pogledajte još