NE DOZVOLJAVAM DA ME NEKO UNAZADI: Ana Sević progovorila o odnosu sa bivšim suprugom Darkom Lazićem

Ana Sević i Milan Mitrović, nekadašnji učesnici i voditelji "Zvezda Granda", otkrili su da im nedostaje vreme takmičenja, kao i da sam pomen na najgledaniju emisiju budi posebnu nostalgiju.

Milan je istakao da se to vreme neće ponoviti i priznao da od svih Grandovih projekata koje je vodio, jedan mu najviše nedostaje.

- "Zvezde Granda" smo vodili rutinski, a sa klincima je uvek bilo posebno. Treba nekako da ih ohrabriš da se opuste na sceni. Tu su se kao klinci takmičili i oni koji su kasnije pobeđivali u "Zvezdama Granda", kao recimo Džejla Ramović i Nermin - rekao je Milan Mitrović, dok je njegova koleginica Ana u emisiji na Kurir televiziji prokomentarisala odnos sa bivšim suprugom Darkom Lazićem.

I dok su njegov život pratili skandali, Ana je sve posmatrala sa strane, a sad je otkrila i zbog čega.

- Ja nisam taj tip i živim svoj život. Nikada nikoga nisam komentarisala jer nemam šta da kažem. Ja sam pozitivna osoba i ne dozvoljavam da me neko unazadi. Može da me stavi u neki koš, ali to će se pre ili kasnije ispostaviti kao neistina - rekla je Ana i dodala da je sa bivšim supružnikom sa kojim ima ćerku Lorenu ostala u dobrim i korektnim odnosima.

- Uvek je bilo sve ok i nikada nije bilo zle krvi, samo što ja te neke navode i naslove nisam htela da demantujem. Ne želim da ulazim u takve teme. Nek su svi živi zdravi i srećni, to je najbitinije - istakla je Ana.

Izvor: Kurir.rs
Foto: anasevicofficial/Instagram

Pogledajte još