Galaxy A54 - telefon koji će ispratiti sve vaše aktivnosti na plaži

Za fantastičan dan na plaži ne zaboravi da spakuješ peškir, kremu za sunčanje i Samsung Galaxy A54 5G. Uživaj u čarima peska, sunca i morskih talasa, sa telefonom koji je spreman da isprati sve tvoje letnje avanture. Galaxy A54 će te inspirisati da istražiš obalu i napraviš kul fotke i najbolje Reels-e koji će oduševiti sve prijatelje na društvenim mrežama.

Svetliji ekran, naprednija kamera, duže trajanje baterije – samo su neke od top karakteristika koje ćeš obožavati, a trendy dizajn će se sigurno uklopiti u tvoj lični stil, od urbanog do suptilnog i elegantnog.

Foto: Promo

Galaxy A54 5G je dovoljno kul da ispuni sva tvoja očekivanja

Galaxy A54 ima AMOLED ekran od 6,4 inča i stopom osvežavanjaja od 120 Hz nudi fantastično živopisnu vidljivost napolju. Bez obzira da li gledaš slike, dopisuješ se sa nekim ili samo leškariš na plaži i surfuješ internetom, ekran će te oduševiti svojom kvalitetom prikaza čak i po suncu.

Ali, nemoj zaboraviti glavnu zvezdu ovog telefona - kameru. Sa 50 MP glavnom kamerom, tvoje slike sa plaže će biti nezaboravne. Bez obzira da li fotografišeš tokom dana ili noći, Galaxy A54 će uhvatiti svaki detalj uz pomoć svojih unapređenih kreativnih alata za uređivanje. Uz Photo Remaster funkciju, možeš doterati svoje fotografije do savršenstva, smanjiti zamućenje i šum, a istovremeno povećati rezoluciju koristeći intuitivni AI alat. Ako si ljubitelj selfija, prednja kamera od 32 MP će ti pružiti slike visoke rezolucije pune živopisnih boja i jasnog fokusa. Bilo da praviš selfi sa ležaljke ili iz vode, tvoje fotografije će oduševiti sve na društvenim mrežama.

Foto: Promo

Noćne žurke na plaži takođe neće biti problem za Galaxy A54 telefonom. Zahvaljujući Nightography funkciji, tvoje fotografije će biti spektakularne čak i u uslovima slabog osvetljenja. Samo stisni okidač i prepusti se naprednom senzoru slike koji će uhvatiti svaki trenutak.

Baterija može trajati duže od celog dana, tako da nemaš razloga za brigu čak ni ako su u planu celodnevne plažne aktivnostiili duge noćne žurke. Uvek možeš biti povezan i uživati u svakom trenutku bez ometanja.

Foto: Promo

Poveži se sa drugim uređajima, ali bezbedno

Bitno je da znaš i to da se poboljšana mobilna iskustva oslanjaju na napredne sigurnosne funkcije. Samsung Knox omogućava da se podaci čuvaju pod ključem uz mobilnu bezbednost visokog nivoa. Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G korisnicima daju pristup tabli za bezbednost i privatnost, preko koje lako može da se vidi kako aplikacije prate podatke i koja omogućava jednostavne načine da se zaustavi neželjeno prikupljanje podataka. Kada korisnici žele da podele važne fajlove koji sadrže osetljive ili lične informacije na najvišem nivou privatnosti i kontrole, tu je funkcija Private Share. Ona omogućava deljenje fajlova samo sa naznačenim primaocima u ograničenom vremenu i bez mogućnosti pravljenja skrinšotova.

Galaxy A54 je kombinacija stila, performansi i izdržljivosti, pružiće ti sve što ti treba za nezaboravno iskustvo na plaži i van nje. Sa svojim modernim dizajnom i trendy izgledom, ovaj telefon će sigurno privući pažnju gde god da se pojaviš. Iskoristi sve prednosti koje ti nudi i prepusti se uživanju u suncu, pesku i letnjim aktivnostima.

Foto: Promo

Više o karakteristikama Samsung Galaxy A54 5G telefona možete pogledati na sledećem linku.

Takođe, ukoliko aktivirate Samsung Galaxy A54 5G ili Galaxy A34 5G uređaje do 2. marta 2024. godine dobijate dva meseca besplatne YouTube Premium usluge. Više informacija potražite na linku.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još