PEVAČICA ZABLISTALA U RASKOŠNOJ VENČANICI: Marija Mikić izgovorila sudbonosno "da" izabraniku Jovanu Pantiću (VIDEO)

Pevačica Marija Mikić i njen izabranik Jovan Pantić danas su zvanično postali muž i žena. Oni su u prvoj zajedničkoj izjavi nakon građanskog venčanja otkrili koliko su uzbuđeni, ali i i zbog čega neće moći da odu na medeni mesec.

- Bukvalno se ne sećam ničega, nadam se da je sve bilo u redu. Malo je venčanica teška. Odložili smo venčanje zbog korone i moje druge trudnoće. Htela sam da se svi grlimo i ljubimo i veselimo... Bio je prelep osećaj kad sam rekla "da". Bilo je suza radosnica, mnogo je lep osećaj... Udajte se, ženite se... - rekla je Marija i dodala:

- Deca su bila gore sa mnom u apartmanu i bili su super. Gledali su sve vreme šta se dešava - kazala je pevačica, a na jedno se požalila.

- Venčanica je iz Dubaija, presrećna sam što je samo ja imam, ali je malo preteška. Mladoženja je prelep. Srce je krenulo da mi lupa od uzbuđenja, nemam tremu, malo nogice. To su emocije - rekla je pevačica, a mladoženja je otkrio zbog čega ne idu na medeni mesec.

- Sad nećemo na medeni mesec nigde. Deca, kuća, spremanje, mašina. Koji medeni mesec, kad porastu - rekao je Jovan, a Marija se nadovezala.

- Ići ćemo pred kraj godine. Kad izađe album i kad malo porastu. Sad teško - poručila je Marija i progovorila o promeni prezimena.

- Uzela sam mladoženjino prezime. Ostaće samo Mikić kada je posao u pitanju. Posao je jedna stvar, a šta piše u ličnoj je druga stvar. Ovako sam zamišljala svoje venčanje. Najstresnije je bilo organizovati decu, bake, čuvanje, a sve ostalo je bilo uživanje. Ništa se nije promenilo, samo sam nosila venčanicu. Kasnije ću da se presvučem, za ovu venčanicu treba trening - poručuje pevačica.

Izvor: Pink.rs
Foto: jokarica89/Instagram

Pogledajte još