SREĆNA SAM: Danijela Dimitrovska progovorila o ljubavnoj vezi sa Jevremom Kosnićem

Manekenka Danijela Dimitrovska pojavila se na promociji albuma pevačice Sare Jo i svojim izgledom zasenila sve prisutne.

Pripadnici sedme sile upitali su je da li je za to zaslužna ljubav sa šest godina mlađim Jevremom Kosnićem, bivšim sportistom, na šta je ona odgovorila:

- Srećna sam. Sve je uticalo... Život, osvešćivanje, sazrevanje, neke nove faze u životu i moj sin - rekla je sa osmehom na licu i dodala:

- Došla je faza života kada se sve manifestuje. Ceo život je ta neka amplituda koja ima uspone i padove. Nikada nije idealno, ali sam ja zahvalna i srećna i cenim svaku lekciju koja mi dođe na put.

Kako kaže, na svim životnim poljima joj vladaju sreća i harmonija.

- Ja sam osoba koja je ispunjena sa svih strana. Prvo, ljubav crpim iz svog deteta. To je ta čista i bezuslovna ljubav, nema ništa lepše od toga. Partnerska, roditeljska, sestrinska, sve se to podrazumeva, ali ona primarna koja mi daje gušt kada je najteže je moj sin - iskrena je Danijela koja je potom priznala da je korigovala mane koliko je uspela:

- Ja sam kontrol-frik, ali vremenom i godinama učim da što manje budem pod kontrolom konstantno. Vrlo sam odgovorna jer sam pre svega roditelj. Bik sam, ali Strelac u podznaku, pa imam balans. Jedan sam leptirić koji tako vileni i leprša.

Danijela ne krije da je srećna povodom prvog albuma drugarice Sare Jo.

- Sve sam preslušala. Sara definitvno pomera granice u skladu sa svojim rastom i sazrevanjem. Multitalentovana je osoba, sve je bolja i osvešćena je. To je jako bitno jer im talentovanih osoba, ali nemaju svest o tome i ne znaju kako da kanališu to. Ona sve to zna.

Izvor: Blic.rs
Foto: danijeladimitrovska/Instagram

Pogledajte još