ODLJUBLJUJU SE U REKORDNOM ROKU: Koji horoskopski znaci nisu za duge veze?

Ljubav je lepa, ali nepredvidiva. Često se događa da se u rekordnom roku zaljubimo, ali isto tako i brzinski odljubimo. Možda i brže nego što smo to očekivali. A postoje horoskopski znakovi koji su odljubljivanje pretvorili u umetnost - zatvaraju vrata svog srca u rekordnom roku.

Koji su to horoskopski znaci i zbog čega su takvi?

Blizanci

Poznati su po svojoj promenjivoj prirodi i stalnoj potrazi za novim doživljajima. Koliko se brzo i lako zainteresuju za nekoga, isto tako brzo mogu i da izgube interes. Njihova brza promena raspoloženja i potreba za stalnom stimulacijom često rezultiraju kratkotrajnim zaljubljivanjem. To je horoskopski znak koji jednostavno ne voli stagnaciju i brzo gubi interes ako veza postane dosadna ili predvidiva.

Strelac

Znatiželjni, avanturisti, pa zbog toga vole da istražuju ​​i upoznaju nove ljude. Skloni su brzom zaljubljivanju jer su otvoreni za nova iskustva i emocionalne veze. Isto tako, jednako brzo mogu da izgube interes kada shvate da veza zahteva predanost i ozbiljnost. Strelčevi vole svoju slobodu i teže avanturama, pa se često brzo odljubljuju kako bi nastavili da istražuju ​​nove teritorije.

Vodolija

Poznati su po svojoj nezavisnosti i otporu prema klasičnim romantičnim konvencijama. Kako najviše vole svoju slobodu i individualnost, često gaje strah od vezivanja. Vodolije su sklone distanciranju i povlačenju kada osete da se veza pretvara u emocionalno ograničenje. Ukoliko samo naslute da gube ličnu slobodu i nezavisnost brzinski gube interes za partnera.

Izvor: 24sedam.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još