SAVETOVALI SU ME DA PRAVIM SKANDALE: Jovana Tipšin otkrila da je odbila poziv da učestvuje u rijalitiju

Pevačica Jovana Tipšin otkrila je da su je zvali da se takmiči u rijalitiju, ali da je ona to odbila, jer se ne pronalazi tamo, a takođe je spomenula i da su savetovali da pravi skandale zbog karijere.

Naime, pevačica je ispričala kako su joj mnogi predlagali da napravi neki skandal kako bi skrenula pažnju na sebe i bila u medijima, što ona nije želela.

- Trudila sam se da gradim karijeru bez skandala i mislim da sam uspela u tome. Ja se bavim javnim poslom, ali se nekako trudim i da imam miran život, pa onda balansiram između toga. Ljudi koju su na samom vrhu i koji su dugo u poslu su me savetovali da pravim skandale zbog karijere, ali se ja držim svog ipak. Svašta su mi predlagali da radim kako bih bila u centru skandala. Imala sam pozive za rijaliti, ali ja nisam za to - rekla je ona.

Podsetimo, Jovana Tipšin se nedavno našla u žiži interesovanja kada je navodno prijavila svog bivšeg partnera zbog uznemiravanja koje je usledilo nakon njihovog raskida, o čemu nije htela mnogo da priča, kada su je predstavnici sedme sile pozvali za komentar.

Izvor: Informer.rs
Foto: jovanatipsin/Instagram

Pogledajte još