MRŠAVICA SAM BEZ MNOGO NAPORA I TRUDA: Ksenija Bujišić otkrila koliko ima kilograma nakon borbe sa anoreksijom

Ksenija Bujišić progovorila je o svojim novinarskim i manekenskim počecima, o jednom od najpopularnijih filmova na ovim prostorima, ali i zbog čega je odlučila da postane deo Informer televizije.

Karijeru si započela u UMS školici za talente sa Mirkom Vasiljević. Jesi li od malih nogu znala da ćeš se baviti novinarstvom?

- Već sa tri godine sam upisala UMS školicu za talente. Imali smo časove novinarstva, glume, plesa i pevanja. Sa šest ili sedam godina dobila sam priliku da s Ivom Smiljanić Gajić i Mirkom Vasiljević budem deo emisije "UMS pop rok hits" i tada sam prvi put stala pred kamere. Bila je to ljubav na prvi pogled. Mnogo mi se dopalo i kako su godine prolazile, shvatila sam da ću se time baviti.

Oprobala si se i kao glumica...

- Jesam, još kao devojčica, imala sam čast da stanem na daske koje život znače. Igrala sam u mnogim dečjim predstavama, a oprobala sam se i u filmu "Sedam i po". To su posebno lepe uspomene, ali televizija je ipak prva i najveća ljubav.

Da li bi volela da glumiš u "Južnom vetru"?

- U slučaju da mi se svidi uloga i da želje reditelja mogu da sprovedem u delo, zašto da ne. Bilo bi zanimljivo iskustvo.

Da li bi se snašla u ulozi žene mafijaša, poput Jovane Stojiljković, koja u "Južnom vetru" glumi suprugu glavnog junaka Petra Maraša?

- Nikad nisam o tome razmišljala, jer je moja profesija potpuno drugačija od tog sveta. Ako bi ljudi koji se bave glumom u meni prepoznali nešto posebno i bitno za tu ulogu, mislim da bih se snašla.

Jesi li se navikla na stalnu medijsku pažnju?

- Kada sam počela da se bavim novinarstvom, nisam bila svesna šta sve to zanimanje nosi sa sobom. Medijski natpisi, intervjui i gostovanja po emisijama dešavali su se spontano, ali sam bila mlada i uopšte to nisam doživljavala kao neki pritisak. To sam tek kasnije shvatila, ali za drugačiji život nisam ni znala. Nikad nisam doživela medijski linč ili iskusila negativne strane eksponiranja i zbog toga sam veoma srećna.

Zbog čega si odlučila da postaneš deo Informer televizije?

- Prihvatila sam poziv jer je reč o nečemu novom i svakako je stepenica više u karijeri. Razlog zbog kog sam odlučila da napustim Prvu i pređem na Informer je prilika da karijeru podignem na viši nivo. Drago mi je što me je život ponovo spojio s kolegom Aleksandrom Baošićem jer je on bio moj prvi voditeljski partner kada sam počela da se bavim televizijom. Dopada mi se adrenalin projekta na kojem radimo. Sve je nepredvidivo i moramo da se snalazimo u trenutku. Volim to jer najbolje funkcionišem pod pritiskom.

Često se pisalo o tvojoj kilaži. Možeš li nam otkriti koliko imaš kilograma?

- Koliko god da mislim da nije na mestu da se dame pitaju za kilograme, tebi ću odgovoriti jer, na sreću, nemam problem sa viškom. Imam 45 kilograma.

Da li si ikad pokušala da se ugojiš?

- Ne, zato što sam i više nego zadovoljna sa sobom. Priroda, genetika i Bog su mi dali privilegiju da sam "mršavica" bez mnogo napora i truda. Imam takav metabolizam da se ne gojim. Jedem šta god želim, čak ne idem ni u teretanu. Znam mnoge devojke koje su ceo život na nekim strogim režimima ishrane, pa su i dalje nezadovoljne. Kod mene se priroda pobrinula za to, tako da tu ništa ne bih menjala.

Imaš dvoje dece, da li želiš još?

- Te stvari planira neko drugi, koliko god mi imali želje... Moja deca su ceo moj svet i za njih živim.

Izvor: Informer.rs
Foto: bujisic.ksenija/Instagram

Pogledajte još