U KUĆI KULIĆA JE OPŠTI HAOS: Ivan Marinković otkrio kako je protekla proslava Željkovog 5. rođendana (VIDEO)

Veliku pažnju domaćih medija privukao je odlazak Ivana Marinkovića na rođendan sina Željka Kulića, prvi put za pet godina. Marinković je sumirao utiske iz Niša za portal Pink.rs.

Da li je tvoja partnerka Jelena išla sa tobom na rođendan?

- Nisam bio sa Jelenom, prost je razlog - Jelena radi svakog dana, devojka ne može da da otkaz da bi otišla na rođendan. Nisu to prilike da Jelena mora u svakoj situaciji da bude tu. Jelena je tu kad Željko dođe kod nas, ali da sad da ona svuda ide... Tu neke stvari moraju da se stave na svoje mesto. Željko je deo moje porodice, isto tako, ja njegove i Jelena nema potrebu svakog dana da se meša.

Kakva je bila atmosfera kod Kulića?

- Kod njih u kući je opšti haos bio, spremanje... Paničili su kad ću ja stići, da li ću da stignem, a ja sam stigao na vreme, otišao po Željka, normalno, bez ikakve tenzije, ali kod Kulića je to... Ja tu ništa ne mogu da promenim, ćutim, trpim, sednem u kola i idem i to je to.

Da li ste bili napeti?

- Nije bilo tenzije, mislim da ja dosta doprinosim tome. Veoma smireno razgovaram s njima, nema razloga da tu budu ikakve svađe. Nije bilo tenzije, svi smo se super zezali, a deca su bila prioritet.

Kako ste se proveli ti, Miljana, Marija...?

- Morao sam da odem oko 22 časa, Marija i drugi su ostali, imam jedan snimak Marije, bila je kao na svom rođendanu u "Zadruzi"... Bilo je baš zanimljivo. Samo ovog puta nije bila u crvenom, već u žutom. Ona je boemčina, opusti se, malo popije, ali i treba, unuku joj je peti rođendan... Mada, ko hoće, uvek nađe razlog.

Sećaš se da ti je Marija predlagala da se ti i Jelena preselite u Niš, da kod njih podignete plac ili novu kuću... Da li si pogledao taj plac?

- Nije mi pokazala plac, ali dao sam joj jednu ideju. Imamo plan da dogodine odemo u Leskovac da živimo, ja to kažem Mariji, ona se oduševila. Imaju oni dosta prostora tamo, video sam ja, otprilike, tamo iza, gde može da se podigne...

Izvor: Pink.rs
Foto: ivanmarinkovic79_official/Instagram

Pogledajte još