PRIMENITE JEDNOSTAVAN TRIK: Pritisak na donji deo stomaka dovešće dame do snažnijeg orgazma

Mnogi hvale seks tehniku pritiska na stomak koja pomaže kod orgazma. Ovaj seks trend već neko vreme kruži društvenim mrežama, a žene su oduševljene.

Na osnovu ovog trika, pritisak na donji deo stomaka pri stimulisanju G-tačke može mnogo da pomogne kod vrhunca i može da poveća zadovoljstvo žena.

Naime, tokom seksa, pritiskanje donjeg dela partnerkinog stomaka može da pomogne u stimulaciji G-tačke i stručnjaci se slažu da bi ovaj mali trik zapravo mogao da poboljša stvari među čaršavima.

Prema mišljenju Sare Mulindi, stručnjaku za seks i seksualno zdravlje, ova tehnika ima smisla. To je zato što postoji tkivo iznad područja stomaka i karlice, što uključuje vaginu i klitoris, i kaže se da su oni prilično blisko povezani. Zbog toga se pokazalo da tehnika zapravo može da funkcioniše.

- Često možemo da budemo previše usmereni na aspekt penetracije u seksu i da zaboravimo na mogućnosti užitka stimulacije drugih delova tela. Ovakav spoljni pritisak može jako dobro da deluje na aktiviranje G-tačke, kao i na stimulaciju klitorisa, ali i da pomogne u postizanju orgazma - ističe Sara.

Važno je ne pritiskati prejako, jer to područje nije čvrsto, pa je ključ uspeha pristupiti mu nežno. Sara savetuje da je najbolje da se držite podalje od primene tolikog pritiska da na kraju prouzrokujete bol, jer niko ne treba da oseća neprijatnost. Važno je da komunicirate sa svojim partnerom kako biste saznali šta funkcioniše i, ako pronađete nešto što vam oboma prija, onda je to sjajno.

- Sve dok smatrate da je iskustvo prijatno, ako je sporazumno i tehnika je ispravna, nema štete u tome da je isprobate - kaže Sara.

Izvor: 24sata.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još