NAJPOZNATIJA "KUMA" ULAZI U RIJALITI: Milena Kačavenda je prva učesnica "Elite"

I dok su pripreme za početak novog, do sada neviđenog rijaliti projekta, u punom jeku, kucnuo je čas da se otkrije ime prvog učesnika "Elite".

U pitanju je neko ko je ostao dobro upamćen tokom prethodne sezone rijalitija "Zadruga", a mnogi su prizivali njeno pojavljivanje u rijalitiju. U pitanju je najpoznatija kuma na Balkanu Milena Kačavenda!

S obzirom na to da je pomno pratila prethodnu sezonu rijalitija "Zadruga" i rado komentarisala sva goruća dešavanja, a svojim britkim jezikom izazvala ogromnu pometnju u javnosti, nema sumnje da će se u novom rijaliti formatu "Elita" odlično snaći! Milena je spremna da napravi totalnu pomentnju, haos i lom u novom rijalitiju koji uskoro startuje na televiziji Pink.

Milioni gledalaca Pinka biće oduševljeni, ali i šokirani kada bude bio obelodanjen zvanični spisak učesnika, na kom su velika imena s domaće scene, kontroverzne javne ličnosti, ali i potpuno nova lica koja će privući pažnju širokog auditorijuma. Prva, glavna nagrada u ovoj sezoni "Elite" iznosiće neverovatnih 100.000 evra, nagradni fond je nikad bogatiji, te nema sumnje da će borba za prvo mesto biti neizvesnija i uzbudljivija nego ikada!

Izvor: Pink.rs
Foto: milenaacademy/Instagram

Pogledajte još