RETKI ĆE SE USUDITI DA PRIZNAJU: Šta znaci Zodijaka potajno žele od svog partnera?

Jedan od najvažnijih delova odnosa je transparentnost. Za dugotrajnu vezu ključno je razjasniti jedno drugome svoje misli, osećanja i želje. Međutim, sramežljivost i oklevanje često stoje na putu...

Ovan

Ovan je neko ko uvek voli da drži stvari realnim. Zato vam je potreban partner koji vam neće okrenuti leđa samo zato što ste iskreni.

Bik

Toliko ste navikli da vas sve vreme pogrešno shvataju zbog vaše strasti i intenziteta. Zato jednostavno Bikovi žele da budu s nekim ko će zaista da ih ceni uprkos hirovima i ekscentričnostima.

Blizanci

Blizanci, budući da ste neko ko je napravio mnogo grešaka u svojoj prošlosti, želite da vaš partner bude uz vas uprkos vašoj prošlosti.

Rak

Rak ima vrlo dobro srce puno ljubavi i očekuje isto. Zato želite da se vaš partner potrudi i brine o vama.

Lav

Lavovi imaju tendenciju traženja pažnje i potvrde od onih oko njih. Dakle, očekujete da vas vaš partner zaista ceni.

Devica

Kao Devica, imate jako visoke standarde i to može da bude problem mnogima oko vas. Dakle, želite nekoga ko razume zašto ste takvi kakvi jeste.

Vaga

Vage zaista žude za istinskom vezom i partnerstvom s nekim. Želite da neko bude s vama, a da ne mora da vas koristi ili manipuliše vama za bilo šta drugo.

Škorpija

Škorpijama je jako teško da se otvore bilo kome. Žudite da vas partner poznaje i da vam veruje. Želite da budete s nekim na koga znate da se uvek možete osloniti.

Strelac

Strelac je neko ko voli da putuje. I zato želite partnera koji se ne plaši jednostavno da krene s vama u avanture.

Jarac

Jarčevi očekuju da će partner da ceni njihovu veliku mudrost i inteligenciju. Želite da znaju da mogu puno da nauče od vas.

Vodolija

Kao Vodolija, žudite za intelektualnom slobodom i nezavisnošću. Dakle, želite da vam partner veruje dovoljno da vas s vremena na vreme pusti da odete sami.

Ribe

Ribe žele da se njihov partner potrudi kako bi veza funkcionisala. Priželjkujete nekoga ko je spreman da uloži napor da održi vašu ljubav živom u vašoj vezi.

Izvor: 24sata.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još