NJEGOVA DEVOJKA MI JE PISALA PORUKE I RASPITIVALA SE O MENI: Filip Car žestoko odgovorio na prozivke Dejana Dragojevića (FOTO)

Bivši zadrugari Filip Car i Dejan Dragojević već danima prozivaju jedan drugog na svojim profilima na društvenoj mreži Instagram. Sinoć su nastavili sa provokacijama, a sada su u celu priču upleli i svoje izabranice, Aleksandru Nikolić i Jovanu Stojanović.

Naime, sukob je počeo kada se Filip u jednom intervjuu ponovo osvrnuo na Dejana, i poručio mu da stavi prst na čelo i razmisli zašto sve njegove devojke uvek završe baš sa Filipom Carem.

- Ne znam zašto je i Dalila ostavila njega, da bi bila sa mnom, pa Aleksandra isto. Ja, da sam na njegovom mestu, zapitao bih se šta sa mnom nije u redu - rekao je Car.

Dragojević je reagovao na provokaciju i uzvratio mu tako što je isprozivao Aleksandru Nikolić.

- Zamisli tvrdiš da se neko je*e za pare. Zamisli tvrdiš da je u kriminalnim organizacijama za ubijanje ljudi. Zamisli tvrdiš za nekog da su mu urinirali po telu, ustima i kosi na jahti. I to nekom kapetanu, kom su seda mu*a i pegava od godine proizvodnje. Ko ovde ima falinku? Zamisli tvrdiš da je u Turskoj lizala anu*e. Zamisli tvrdiš da je podvodi njen prijatelj Miroslav. Zamisli, i to ti verenica. Ljubiš urinirana usta - napisao je Dejan.

Foto: dejan_dragojevic_official_/Instagram

Na ove reči Dragojevića, odgovorio je Car koji je isprozivao Dejana i njegovu verenicu Jovanu:

- Sve ono što je hteo ranije da iskali na meni, a držao u sebi, radi ove godine. Papka nisam uvredio jednom, kao ni njegovu devojku, koja mi je lajkovala slike, pisala poruke i raspitivala se o meni. Hoće li biti žrtva i kada ga ona šutne? Više se bavi bivšima i njihovim momcima, nego njom, pa kad opet dobije pedalu, hoće li biti jadan? Zapitaj se šta si govorio za rođenu majku, brata i oca. Neki dan si bio na svadbi sestri kojoj si brata prijavio policiji da mu ona nelegalno pravi kebabe. Je l' i Jovani izbacuješ šejtana na uvo i radiš neke stvari, koje tvoj psihopatski mozak dobro krije od javnosti? Dobro znaš da, kad bi tvoje bivše o tebi pričale ko si zapravo ti, ali neće, jer bi se onda svi okomili kao strvine, jer si u dosluhu sa adminima istih stranica i vršiš sajber nasilje. A meni za to zvone ja*a, po meni udrite, ali mi ne glumi duhovnog i vernog čoveka, jer znam ko si, smrade, koji prodaje, optužuje, vređa i namešta najmilije. A kad te Filip resetuje, glumiš sina i brata.

Foto: filip_car_capo_ck/Instagram

Dragojević mu je odgovorio video-snimkom, uz fotografiju golog Filipa iz "Zadruge", kojeg je uporedio sa malim buldogom.

- Ha-ha, ja sam poznat po tome, ne znam kako ljudi to ne kapiraju. Rekao sam "Bude li se o Jovani iznelo nešto, ja ću to, to i to", poenta je bila da to neko drugi uradi, ja ništa nisam izneo, ja sam rekao samo ono što su drugi iznosili. Ja sam bio sa najvećim ološima, a Jovana je najdivnije stvorenje, koje volim najviše na svetu i dolazi iz najdivnije porodice - govorio je Dejan.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još