POVRATITE STARU MAGIJU: Primenite četiri ljubavna trika ukoliko primetite da partner gubi interesovanje za vas

Ukoliko ste shvatili da su emocije vašeg partnera počele da blede, kao i da nedostaje strasti u odnosu, nemojte odmah da padate u očaj.

Jednostavno isprobajte nekoliko trikova, jer će vam oni pomoći da povratite staru magiju.

Ipak, krenite lagano i obavezno "opipajte teren", jer bi ove igrice, u suprotnom, mogle da se pretvore u haos i da vam donesu još veće probleme, a to sigurno ne želite.

Počnite da ga ignorišete (ali ne previše)

Ukoliko se partner prema vama ophodi hladno i ravnodušno – počnite da ga ignorišete i pređite na njegov način "igre". Kada vas zove, ne javljajte se i skoro uvek budite zauzeti za njega. Neka shvati da mu u stvari nedostajete i da ste mu potrebni, pa makar i na pet minuta.

Ne odgovarajte i ne javljajte mu se odmah

U svim slučajevima kada nam draga osoba pošalje poruku, odmah požurimo da joj odgovorimo i da vidimo šta nam je napisala. U ovom slučaju, zaobiđite brza odgovaranja na poruke. Neka malo čeka. Odgovorite mu posle nekoliko sati (ili manje, ako ne možete da izdržite) i kažite da ste nešto radili. Shvatiće da možete da provedete vreme i bez njega. Isto tako će se u međuvremenu pitati šta se dešava i pokušaće na sve načine da dođe do vas.

Nezaboravno vođenje ljubavi

Ništa nije bolje od dobrog seksa. Ako ga iznenadite i dobro ga zabavite u krevetu, još više će vas poželeti i neće moći da prestane da misli na vas. Priredite mu neko iznenađenje, upotrebite maštu i odlično raspoloženje će biti zagarantovano. Međutim, ako se ponaša ravnodušno prema vama, a vi ste mu već pripremili nešto, ponašajte se potpuno isto. To će ga začuditi, ali isto tako i zainteresovati. Neće znati šta ga je snašlo.

Ispričajte mu šta ste radili celog dana

Najbolji način da pokrenete razmišljanje o vama kod svog partnera jeste da ga pozovete i da mu kažete šta ste radili i kako ste se zabavili bez njega. Automatski će poželeti da je tu sa vama.

Izvor: 24sedam.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još