SIGURAN PUT DO RASKIDA: Šta žene nikada neće oprostiti svom partneru?

Možda ste čuli da se neko kleo u ljubav koju oseća prema partneru, ali je to onda nestalo u trenu. Možda ste baš vi ta osoba koja je naprasno prestala da oseća sve ono što je osećala, a ljubav koja vam se činila da će biti tu zauvek, nestala preko noći.

Kada dođe do tako nečega, logično je da ćemo se zapitati šta se tu dogodilo?

Odgovor je u suštini vrlo jednostavan. Zapostavljanje i previše opuštanja su samo neke od stvari preko kojih većina žena u vezi ne može da pređe.

Postoje tri razloga zbog kojih će se svaka žena u potpunosti odljubiti i koji vode do raskida.

Nedostatak poštovanja

Svaka žena želi da oseti i poštovanje u vezi. Kada ne dobija potrebnu pažnju, može da počne da se oseća neželjeno i zamenjivo, što je siguran put ka raskidu. Međusobno poštovanje je ključno za stabilnu i zdravu vezu.

Nedostatak intimnosti

Intima ne mora nužno da bude povezana sa seksom. Prava ljubavna intima kojoj žene u vezi teže jeste ona vrsta povezanosti kada sa partnerom razmišljate kao jedno i osećate se povezano čak i kada niste zajedno.

Drugima je zanimljivija

Kada žena shvati da su drugi muškarci veći kavaljeri i da se prema njoj ponašaju bolje od njenog partnera, to i te kako može da uzdrma vezu. Sa druge strane, žena kojoj partner svakodnevno udjeljuje komplimente neće se uopšte obazirati na druge muškarce.

Izvor: 24sedam.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još