HAOS UŽIVO: Miljana Kulić nasrnula na Ivana Marinkovića, on pokušao da pobegne iz emisije (VIDEO)

Rijaliti zveze Miljana Kulić i Ivan Marinković bili su gosti emisije "Narod pita", a burno je krenulo od samog početka.

Naime, Miljana je surovo krenula u napad i iznela je brutalne stvari na račun Ivana Marinkovića, a u sve je uplela i Boga.

- Čovek ne može u oči da me pogleda. U pravu je sve Goca Tržan i u pravu je Lena. Željko će shvatiti vremenom, imam skrinšotove kad odraste da mu pokažem. Pričao je u rijaliju da jedva čeka Željka da odvede na more, gde je sada Željko u svemu tome - rekla je Miljana i dodala da se izvinjava unapred Goci Tržan i Jeleni Ilić, za koju je istakla da je divna, vredna i radna žena.

- Jelena je vredna, radna i sposobna. Vremenom će shvatiti sa kim je gubila vreme. Ja se izvinjavam Goci što spominjem njeno ime i dete, jezik mi je brži od pameti. Zato i ne može da dobije treće dete, jer Bog vidi da mu prvo i drugo dete pate. Ne gleda druga dva, a želi treće - izgovorila je Miljana u emisiji, dok je voditeljka Ivana Šopić pokušala da joj objasni da su to teške reči i da nije u redu da tako priča.

Miljana je napala potom i Ivanu istakavši da je pristrasna i da svoje mišljenje zadrži za sebe, dok je Marinković ostao suzdržan.

Podsetimo, odnos Ivana i porodice Kulić bio je idiličan dok su bili u rijalitiju, Marinković je bio i na Željkovom rođendanu, a onda je sve krenulo nizbrdo.

Sukob Kulića i Ivana Marinkovića kulminirao je u emisiji, a u jednom trenutku on je istakao da je imao savršen odnos sa sinom, te da je i sama Miljana to priznala ranije, a kako se ona ubacivala i prekidala ga, nazvao ju je bolesnicom.

- Nemoćan si, možeš samo da vređaš. Ja ću da ćutim i da pobedim samu sebe - rekla je Miljana.

U jednom trenutku Miljana je privukla svoju stolicu do Ivana, počela da mu se unosi u lice, a on je počeo da beži, želeći da napusti studio.

- Ivana, ja ne plaćam bahanalije Marije Kulić i Miljane, koji su mrtvi pijani. Ova je u 8 sati rekla Bebici da se pokupe i da idu da kockaju - izneo je Ivan.

- Ti si otišao. Dođi i pričaj sa mnom. Ti izmišljaš i lažeš, ne pričamo o mojoj majci i meni - nastavila je Kulićeva, koja ga je jurila po studiju.

- Nemoj da stežeš ruke. Bolesnici, kući, neću da mi neko stoji iznad glave - bežao je Marinković od nje.

- Ti ćeš otići, neću dozvoliti da mi vređaš porodicu i mene, alkoholičaru lečeni - vikala je Miljana.

- Sedi na mesto, budaletino! Bolesnice, kući. Alkoholičaru lečeni. Sedi na svoje mesto - govorio je Ivan besno.

- Sad ću da te prebijem - zapretila je Miljana.

Izvor: Telegraf.rs/Kurir.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još