MUŠKARCI, OBRATITE PAŽNJU: Koje greške u seksu odbijaju svaku ženu?

Za dobar seks potrebna je određena količina hemije između partnera, otvorena komunikacija i jasno izražavanje želja, bez ustručavanja. Kada neka od ovih stvari nedostaje, žena je u stanju da odbije akciju u spavaćoj sobi.

Postoje dve greške u seksu koje odbijaju svaku ženu.

1. Golicanje bradom

Muškarci mogu izgledati seksi sa trodnevnom bradom na licu, ali ako grubim dlakama bude trljao njene intimne delove, žena će se osećati veoma neprijatno.

- Trenje bradom na genitalijama može da izazove nelagodnost kod žena i iritaciju kože i bol. Iritacija može dovesti do infekcija i povreda - kaže seksualni terapeut Riz Malone.

Rešenje: Važno je da razgovarate sa svojim partnerom ukoliko vas njegova oštra brada iritira pre nego što započnete akciju u krevetu.

2. Previše jaka stimulacija klitorisa

Bilo da je u pitanju oralni seks ili ručna stimulacija, muškarci često posvećuju previše pažnje klitorisu.

- Dodirivanjem klitorisa kod žena, muškarac može doneti veliko zadovoljstvo svojoj partnerki, ali pregruba stimulacija dovodi do suprotnog efekta - kaže seksolog.

Rešenje: Žene uživaju da istražuju intimne oblasti, ne samo klitoris. Zato je dobro da obratite pažnju na područje oko klitorisa, spoljnih usana i perineuma (područje između vaginalnog otvora i anusa).

Izvor: Ženski Magazin
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još