NON-STOP IM JE NA PAMETI: Koja dva znaka Zodijaka stalno misle o seksu?

Pojedini horoskopski znakovi ne mogu da se obuzdaju kada su u pitanju seksualne igrice i uzbuđenje. U njihovim mislima stalno se razmenjuju različite maštarije o seksu.

Škorpija

Nije iznenađenje da je ovaj strastveni znak na vrhu liste kada je u pitanju maštanje o seksu. Iako su poznati po nepoverljivosti i sumnjičavosti, nakon što vas Škorpija proveri i proceni da ste odani i pouzdani, oni će radosno osloboditi svoju divlju stranu.

Škorpijina poznata strast osiguraće da vaš ljubavni život nikada ne bude dosadan. Dok im je seks neprestano u glavi, očekujte od njih da vam šalju seksi poruke tokom dana, da budu u toku s najnovijim igračkama za seks na tržištu, ali i da budu ekstremno eksperimentalni u seksu.

Ovan

Vrlo su energični i prilično odvažni, pa se pripremite na spontanost kada imate posla s Ovnom. Oni su takođe poznati po svojoj oštroumnosti i počastiće vas vrućim iznenađenjima u najneočekivanijim i savršeno neprikladnim trenucima. I ako ste ikada pomislili da su neke od njihovih prljavih "šala" malo previše konkretne, verovatno ste u pravu.

Za razliku od Škorpije, koja preferira emocionalnu privrženost kada su u pitanju njihovi seksualni partneri, Ovnovi su žestoko nezavisni i rado će zadržati listu prijatelja od poverenja s povlasticama ili se upustiti u veze za jednu noć bez romantične povezanosti.

Izvor: 24sata.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još