DESET RAZLOGA: Zašto žene stenju tokom seksa?

Da li seks osećate drugačije na osnovu količine buke koju pravite? Postoji deset razloza zbog kojih žene stenju ili vrište tokom seksa.

1. Automatski odgovor na zadovoljstvo

Jedan od najčešćih razloga zbog čega žene stenju tokom seksa je jednostavno zato što je to automatski odgovor na zadovoljstvo. Kao što uzdišu kada potonu u kadi, zadovoljstvo koje dobijaju od seksa može izazvati takođe zvučni odgovor.

2. Automatski odgovor na bol

Naravno, žene stenju i od bola. Ako je vaš muškarac previše grub i žena oseti bol tokom seksualnog odnosa, ona će sigurno stenjati ili vrištati.

3. Da poveća libido

Teško je proći kroz dane stresnog života bez uključivanja emocija. Čak i tokom seksa, neke od tih emocija mogu da prodru u mozak, ali mnoge žene koriste stenjanje kako bi vratile svoju glavu nazad na igru.

4. Da se osećate dobro

Da li ste ikada imali seks sa nekim ko je bio potpuno tih? To je mana, da budemo iskreni. Ukoliko vaš partner ne napravi buku tokom seksa, osećate kao da je nešto pogrešno ili da nije uživao. Stenjanje je način da uverite svog ljubavnika da on ili ona radi stvari koje vam prijaju. Možete koristiti sva vaša čula tokom seksa. Važno je da vaš partner prepozna zvuke zadovoljstva. Verujte, muškarci vole one male jauke (a neki čak vole i one glasne).

5. Da promene ritam tonom

Stenjanje je odličan način da promenite ritam, a da ne govorite vašem partneru rečima šta treba da radi.

6. Da požuri stvari

Ponekad je seks tako dug, a vi ste iscrpljeni i želite da se već završi. Ponekad jednostavno želite da vaš partner požuri, tako da zvuci, stenjanje ili vrištanje mogu ubrzati vašeg partnera da što pre doživi orgazam.

7. Da smiri stvari

Naravno, ako znate kako da to uradite na pravi način, možete promeniti ritam vašeg tela i zvuk vašeg stenjanja, tako da vaš ljubavnik usporava pre nego što dođe do orgazma. Ako ste ikada imali ljubavnika koji čini stvari malo prebrzo, stenjanje može biti dobar način da vam da više vremena u krevetu.

8. Da bude "vrelo"

Seks je mokar. Seks je prljav. Glasan, nepriličan seks je još topliji!

9. Da ga "uključite"

Ako je vašem partner potrebno dosta vremena da se uzbudi, tiho stenjanje uz poljupce može pogurati njegov libido.

10. Zato što je tišina ubica raspoloženja

Žene takođe, stenju tokom seksa, jer je ćutanje ubica raspoloženja. Stvarno jeste. Osim toga, potrebno je mnogo više posla ako ćutite, nego kada oslobodite svoje inhibicije i uživate zvučno.

Ne budite tihi, izrazite svoje zadovoljstvo. Uostalom, ko ne voli kad partner stenje za njim?

Izvor: Ženski Magazin
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još