OBELODANIĆU SVE KADA UĐE U "ELITU": Ana Ćurčić žestoko prozvala Milenu Kačavendu (VIDEO)

Voditeljka Ana Radulović sinoć je u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" ugostila Anu Ćurčić i Mikicu Bojanića.

- Imali ste dosta sukoba tokom rijalitija, da li ste ih izgladili? - upitala je voditeljka bivše učesnike "Zadruge 6".

- Prvi put se sada vidimo. Ja sam bio blizak Zvezdanu i nisam se složio sa nekim Aninim stavovima i iznošenjem prljavog veša. Rekao sam da je kontradiktorna. Kada bi se Ana našla u Baošićima i javila, naravno da bih je pozvao na piće - započeo je Mikica.

- Ne ljutim se na Mikicu. Ja sam bila tamo dosta neshvaćena, a Mikica kao ozbiljan i poridičan čovek mislim da je zastupao pogrešnu stranu i bio protiv mene. Ja na tvom mestu ne bih tako reagovala - rekla je Ana.

- To što sam ja podržao Zvezdana i Anđelu ne znači da sam bio protiv Ane. Nisam ja mogao njih dvoje da razdvojim i gurnem ga Ani. Ne sviđa mi se sve što je Zvezdan radio, ali sam ga ispoštovao kao druga. Da si ti ušla sa stavom da ga vratiš, ja bih te podržao - nadovezao se Bojanić.

- Rekao si da ne poznaješ Anu od ranije, ali si u rijalitiju izneo da si znao gde se kretala? - pitala je voditeljka.

- Nisam rekao da znam gde se kretala. Rekao sam samo za jednu situaciju i to od Zvezdana za koga bih voleo da je sada tu. Rekao je neku stvar iz vašeg privatnog života i to je to, ima još tu stvari ali kako sada da ih iznesem kad on nije tu da ih potvrdi. Mnogo toga je još ostalo nedorečeno između njih, ali evo ulazi Milena Kačavenda pa ćemo još nešto saznati - rekao je Mikica.

- Ona nije moja kuma i zna samo 10 posto mog života. Šta će Milena Kačavenda da priča to ne znam, želim joj lepo učešće, ali i ja mnogo toga znam. Pre "Zadruge" mi se nismo čule mesecima i kada me je Zvezdan javno ostavio ona mi se javila tek nakon mesec i nešto, javila se i rekla kao tek sam sada čula, molim te, cela nacija je brujala o tome. Onda smo išle na snimanje emisije "Magazin In" i tada sam je pitala, bila si i ti tu Ana, da gostuje kao moja podrška. Ona jeste bila moja drugarica, ali način na koji ona priča o mom životu... Meni kad sam ušla nije bio plan sve da iznesem. Kako me je branila? Čekam da uđe unutra i pustim sve glasovne poruke pa ćete videti sve - žustra je bila Ćurčićeva.

- Ja ne mogu njega da osudim kad si ga ti izabrala za muža - uskočio je Mikica.

- Koliko si ti perfidan čovek, ubodeš pa se povučeš, lepo je Neca sinoć rekao - nadovezala se Ana.

- Uzela si ga pod svoje - rekao je Bojanić.

- I tebe je Mića uzeo pod svoje - vratila mu je Ćurčićeva.

- Ti si sama sebe ukanalila. Ležala si pored mene i lepo smo pričali, čak se i Zvezdan naljutio na mene zbog toga a posle si sama ti pokvarila naš odnos. Nisam došao da se svađam večeras. Ja sam dosledan ostao prema Zvezadu kada je rekao da svi budemo dobri prema Ani. Boli te što ne možeš sa mnom da manipulišeš kao sa ostalima i direktan sam, a ljudi ne vole da čuju istinu. Prvo šta sam joj zamerio je iznošenje prljavog veša. Povređena osoba se ne ponaša kao što se ona ponašala - završio je Mikica.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još