NOVAC NISAM NI VIDEO: Nenad Macanović Bebica negirao tvrdnje da je dužan Kulićima 10.000 evra

U sinoćnoj emisiji "Narod pita" gost voditeljke Ane Radulović bio je bivši zadrugar Nenad Macanović Bebica.

Pred sam početak emisije, Macanović je odgovorio na pitanja novinara portala Pink.rs o aktuelnim temama iz svog života.

Da li se bojiš nekih poziva večeras?

- Ne, uopšte nemam razloga, Miljane pogotovo ne, ona da je smela, došla bi kad je bila pozvana.

Kao bomba je odjeknula vest da ste vi raskinuli, a koji je razlog tome?

- Raskinuli smo onog dana kada je bio "Narod pita" sa Zolom, ona je pre toga napravila neku scenu, obrisala je neki poziv iz mog telefona, da bi imala razlog za svađu, rekao sam joj da sam se čuo sa majkom. Pre nego što sam otišao u prodavnicu ona je obrisala poziv iz mog telefona. Briše pozive, poruke i slično. Ja nemam razlog da krijem, niti imam šifru na telefonu.

Vi ste raskinuli tog jutra, zbog Zole donekle?

- Raskinuli smo posle emisije jer sam video slike gde ona i Zola jedu zajedno, puše. Poslali su mi ljudi iz publike, i dok su bili klipovi, stoje jedno pored drugog, a ona mene ubeđuje da se to nije desilo.

Kako je došlo do toga da se objavi ugovor, da si ti prevario Kuliće za 10.000 evra? Pominjali su se neki autobusi tokom "Zadruge 5", ali to je sve ostalo nedorečeno.

- Nikada ne može da se priča o nečemu što ja ne želim. Mi, kad smo raskinuli, ja sam rekao da se ne oglašavam, da od mene niko ništa loše neće čuti, da bi ona rekla: "Neću ni ja", i onda uveče zvoni mi telefon, stižu poruke, ona se uključuje u "Narod pita", i priča sve najgore o meni, da sam ih prevario, pitao sam se: "Je l' ovo moguće da se dešava". Ja sam već objasnio da ih nisam prevario. Oni su hteli da ulože novac u neki posao, ja sam njih spojio sa jednim čovekom, oni su u to uložili, posle mesec dana odlaganja, otvaranja firme, njihovih svađa, gde nisu mogli da se dogovore, oni su odustali. I onda su krenuli na mene, da sam ih ja prevario, Miljanina priča da sam ukrao 10.000 evra, to je stvarno smešna cifra. U svom tom poslu, ja sam insistirao da nemam nikakve veze sa tim. Firma je trebalo da se vodi na Anu, ja sam tu bio posrednik koji je pomogao. Na kraju se desilo šta se desilo, očekivao sam.

Gde se nalazi taj novac, da li je kod tebe?

- Ja taj novac nisam video, oni su taj novac uplatili na račun firme sa kojom treba da sarađuju, čovek im je rekao šta treba da urade i kako. Oni neće, insistiraju kako sam ih ja prevario, i da sam ja to isplanirao, kako da izvedemo, tako da ja naravno nikakve veze nemam sa tim. Prva stvar za koju su me okrivili. Biće toga još verovatno.

Da li misliš da je Miljanino ponašanje žal za tim što je shvatila da je tu kraj?

- Da, ima u glavi, da probamo nešto na silu. Niko nikada nije rekao da sam ga prevario ili ostao dužan. Vrhunac je bio kad su oni meni rekli da sam se 2 godine skrivao u Nišu. Ceo svet zna gde smo i ja se sad kao skrivam.

Odnos tebe i Siniše. Uvek ste bili dobri?

- Rade kako njima odgovara i kako oni hoće, ako im nešto ne odgovara, tad si najgori, ako im nešto odgovara, bićeš najbolji.

Isplivala je fotka Slađe Kvadoline i tebe. Komentariše se da tih 10-000 evra trošiš na Slađu. Vas dvoje ste se družili posle "Zadruge", i isticala je da ste ostali u dobrim odnosima. Otkud vas dvoje, je l' Zlatibor u pitanju?

- Mi smo se provozali kvadom u Beogradu, otkako sam ja došao u Beograd, svakog dana provodimo vreme zajedno.

Taj osmeh meni govori nešto drugo.

- Pa ne znam, videćemo, videćemo šta će da govori taj osmeh. Družimo se, provodimo vreme zajedno, danas je otišla kući, ispratio sam je. Pratim sve, čekamo Maju. Ona stiže uskoro, da nastavimo trio fantastiko.

Kakvi su tvoji planovi što se tiče Kulića, hoće li biti tužbe?

- Nije problem, neka me tuži, ja znam da sam čist. Ko njih smatra za ozbiljno više? I ko njima veruje... Imam sve prepiske sa Miljanom, Marijom. Sve je čisto, demantujem Mariju za sve što kaže. Ona sama sebe demantuje.

Izvor: Pink.rs
Foto: nenad_macanovic/Instagram

Pogledajte još