ZVEZDAN MI JE BRANIO DA IDEM KOD PSIHIJATRA: Ana Ćurčić iskreno o nasilju koje je trpela i borbi sa anksioznošću

Ana Ćurčić osvojila je drugo mesto u rijalitiju "Zadruga 6".

Anu je u pomenutom šou programu nevenčani muž Zvezdan Slavnić prevario sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić, a sada je Ćurčićeva održala lajv na svom Instagram profilu, gde je otkrila da će se priključiti projektu "Stop nasilju".

- Da li si dobro promislila da se baviš tako velikim projektom kao sto je "Stop nasilju"? Da te to previse ne iscrpi - pitao ju je jedan fan.

- Naravno da sam sigurna, uložiću svu svoju snagu u to. Uživam da podelim iskustvo i ako nekome pomognem - ja sam vrlo zadovoljna - odgovorila je Ana.

- To nerazumevanje od strane žena u odnosu prema žrtvama nasilja je strašno! I sama sam žrtva nasilja, ali nisam imala nikog da o tome porazgovaram. Da li piješ neku terapiju i da li posećuješ psihologa ili psihijatra - glasilo je još jedno od pitanja.

- Ne pijem nikakvu strašnu terapiju, pila sam minimalnu dozu antidepresiva i više ga ne pijem. Sa ponosom kažem da je to jedna divna stvar. Meni je Zvezdan psihijatra branio. Jedna doktorka je napustila stan, jer nije mogla da podnese kritike dotičnog. Anksioznost je nešto na čemu moramo da radimo - odgovorila je Ana.

Izvor: Srbija Danas
Foto: ana_curcic_official/Instagram

Pogledajte još