UŽIVAJU U TROŠENJU NOVCA: Koja tri horoskopska znaka najviše vole šoping?

I seks i šoping pružaju nam zadovoljstvo, svaka aktivnost na svoj način. I dok se neki radije prepuštaju strastima u krevetu nego kupovini omiljenih krpica, cipela i torbi, ima i onih kojima je odlazak u šoping draži od seksa. To naročito važi za tri znaka horoskopa.

Bik

Ako postoji horoskopski znak koji se najviše povezuje sa šopingom, onda je to Bik. Retko ćete naići na osobu rođenu u znaku Bika koja nije fascinirana novcem i trošenjem. Bik je zemljani znak, a zlato dolazi iz zemlje, te njime vlada Venera, planeta koji simbolizuje luksuz.

Posedovanje lepih stvari i pristup bogatstvu ključne su odlike karaktera Bikova. To je horoskopski znak koji je jednako dobar u štednji novca kao i u trošenju - kada štede onda stvarno štede, a kada troše onda stvarno troše.

Lav

Pripadnike ovog vatrenog horoskopskog znaka lako je prepoznati po samo Lavovima svojstvenoj kombinaciji vitalnosti i glamura. Bez obzira na to šta radi, Lav će blistati poput 24-karatnog dijamanta. Kao što možete pretpostaviti, to kod Lava uliva prirodnu želju za odlaskom u kupovinu.

Ovaj horoskopski znak želi stvari koje svi odmah primete i cene, bilo da je reč o novoj odeći, automobilu ili buketu cveća. S Lavom nema škrtarenja ili suzdržavanja, on želi da kupi najglamurozniji proizvod na tržištu. Lavovi vole sjajne, svetlucave i glamurozne nove stvari.

Vaga

Jeste li ikada upoznali Vagu koja nema smisla za stil? Čak i ako je upravo ustala iz kreveta i nije u svom najboljem izdanju, Vaga uspeva da izgleda "kul". To je zato što tim znakom horoskopa vlada Venera, planeta lepote, a ko voli lepotu voli i šoping.

Vage žele da budu okružene stvarima koje ih inspirišu. Žele da njihovi outfiti izgledaju očaravajuće, a u svojoj garderobi sigurno će imati vrhunske i šik stvari. Vage padaju na sve što je stajliš i moderno i odlazak u šoping mnogim pripadnicima ovog profinjenog znaka važniji je i od seksa.

Izvor: Zadovoljna.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još