PRETE MI BATINAMA, SPREMNI SU NA SVE: Nenad Macanović Bebica progovorio o sukobu sa porodicom Kulić

Domaća javnost danima bruji o žestokom ratu porodice Kulić i Nenada Macanovića Bebice, Miljaninog bivšeg dečka, a saga se, po svemu sudeći, nastavlja.

Nakon Miljaninog i Nenadovog raskida, porodica Kulić je optužila Bebicu da im duguje skoro 60.000 evra, a onda je Bebica odlučio da iznese sav njihov prljav veš, i to u emisiji "Narod pita" na Pinku. To je razbesnelo Mariju i Sinišu, Miljanine roditelje, za koje Bebica tvrdi da su mu pretili.

- Pretili su mi da će doći neki opasni momci i da će me pretući. Kao, neki Sinišini drugovi, meni su to budalaštine, baš čekam da dođu. Siniša još uvek živi u osamdesetim, misli da se uši zavrću po ulici - ispričao je Bebica za "Svet" i dodao:

- Marija nije imala lepo mišljenje o meni, pričala je fanovima svašta o meni, oni mi tek sada prenose. To je paklena trojka sa ugaone garniture - Siniša, Marija i Miljana, ja sam ih tako nazvao. Ujutru naprave zasedanje, pa se dogovore šta će da rade u toku dana. Marija sve što radi, radi iz interesa, ta žena je spremna na sve.

Izvor: Pink.rs/Svet
Foto: nenad_macanovic/Instagram

Pogledajte još