ŽELIMO POZAMAŠNU SUMU: Osman Karić otkrio da li sa suprugom Kristinom ulazi u "Elitu"

Osman Karić, otac Stefana Karića, dobio je ponudu da uđe sa svojom ženom Kristinom u rijaliti "Zadruga 7 - Elita", a da li je prihvatio i za koju cifru, on je sada objasnio.

Osman je otkrio da će ako uđe u rijaliti skinuti maske svim učesnicima.

- Dobio sam poziv za rijaliti. Pošto sam već radio kao voditelj radio emisije "Amnezija" ponadao sam se da me zovu na razgovor u vezi tog radija. Bio sam iznenađen kada su i meni i mojoj suprizi Kristini ponudili ulazak u "Elitu". Bio sam zatečen, mislio sam da je neka šala u pitanju, iako nije prvi put da me zovu da uđem u rijaliti, što sam ja odbijao iz nekih sebi poznatih razloga - kaže Karić i objašnjava da li pojedini rijaliti učesnici treba da se tresu zbog istine koju planira da iznese o njima.

- Kada bih ušao bio bih čovek trenutka i komentarisao bih neka trenutna dešavanja, skidao maske igračima u čemu sam mogu slobodno reći doktor - iskren je Osman, koji je još uvek pod utiskom i još uvek vaga da li će da uđe ili ne.

- Kristina i ja razmišljamo i dvoumimo se da li nas dvoje porodično treba da uđemo ili ne. Mi imamo sređen život, a da bismo ušli u rijaliti to bi morala da bude pozamašna cifra koju ne bismo mogli da odbijemo. Moj sin Stefan kada je čuo za ovu ponudu, a zna kakav sam, sit se nasmejao, ali podržava svaku moju odluku kakva god ona bila - objasnio je Karić.

Izvor: Informer.rs
Foto: kristina_karic/Instagram

Pogledajte još