Tajna je u Knox platformi: Inovacije i kvalitet kao prioritet - Samsung OLED TV 77“

Tehnologija napreduje iz dana u dan. Tehnološke kompanije se svakodnevno nadmeću u tome ko će tržištu ponuditi nešto novo, nešto nesvakidašnje i nešto što će potpuno oduševiti ljubitelje moderne tehnologije. Jedna kompanija je definitivno uspela u tome predstavivši pre par meseci svoj novi OLED TV od 77“. U pitanju je, naravno, kompanija Samsung, a zašto i po čemu se baš ova kompanija, a posebno ovaj uređaj, izdvaja na tržištu, saznaćete u nastavku...

Foto: Promo

Karakteristike koje su sinonim za prednost

Za one koji žele savršen balans između vrhunske slike i sofisticiranog dizajna, ovaj TV je idealan izbor. Njegova napredna OLED tehnologija donosi duboke boje i izuzetan kontrast, pretvarajući vašu dnevnu sobu u bioskopsko platno. Tanak okvir i minimalistički dizajn dodatno ističu eleganciju ovog televizora, čineći ga atraktivnim dodatkom svakom enterijeru. Osim impresivne slike, Samsung OLED TV od 77” takođe dolazi sa nizom karakteristika koje pružaju beskrajne mogućnosti za zabavu i povezivanje. Sa podrškom za 4K rezoluciju i HDR10+ tehnologiju, svaki detalj će biti kristalno jasan, sa živopisnim bojama i dubokim crnim tonovima. Bez obzira da li gledate najnovije blokbastere, omiljene serije ili sportske događaje, svaki trenutak će biti intenzivan i nezaboravan.

Foto: Promo

Sigurni ste i bezbedni uz Knox platformu

Nova tehnologija danas podrazumeva i to da se mnoštvo vaših podataka, pored mobilnih telefona, nalazi i unutar vašeg televizora. Ipak, kompanija Samsung vodi računa o ovome, pa je tako Knox platforma jedna od softverskih karakteristika kojima se Samsung OLED TV 77“ definitivno može pohvaliti. Benefiti koje ova platforma donosi korisnicima prvenstveno jeste višeslojna zaštita koja čuva vaše podatke kao što su pinovi, šifre i lozinke. Takođe, bezbedni su i svi ostali uređaji koji su povezani sa vašim omiljenim TV-om, a istovrmeno ste zaštićeni i od zlonamernih napada jer ova platforma vrši automstsko blokiranje zlonamernih akcija i pristupa "phishing" sajtovima. Pored potpune sigurnosti, bezbednosni tim kompanije Samsung redovnim ažuriranjem, revizijama i monitoringom ujedno optimizuje vaš uređaj kako biste imali potpuni ugođaj.

Foto: Promo

SmartThings vam nudi pametni dom

Kao i do sada, posvećenost kompanije Samsung se uvećava iz godine u godinu, pa je tako nastavljena i tokom tekuće kroz razvoj intuitivne tehnologije osmišljene da zadovolji potrebe korisnika. Platforma SmartThings, kao još jedan od benefita Samsung uređaja omogućava nesmetano integrisanje i povezivanje više uređaja, pri čemu bezbednost ostaje glavni prioritet, što korisnicima olakšava stvaranje istinski personalizovanog iskustva koje odgovara njihovim sklonostima i potrebama.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još