DA SAM NA IVANOVOM MESTU, UZEO BIH MILJANI DETE: Ispovest Nenada Macanovića Bebice o životu sa porodicom Kulić

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica raskinuli su svoju vezu, a od tada ne prestaju sa prepucavanjem.

On je sada izneo detalje svoje strane priče o sukobu sa porodicom Kulić, a tom prilikom dotakao se i Ivana Marinkovića, sa kojim Miljana ima sina Željka. Macanović otkriva da se čuo sa Marinkovićem nakon što se iselio iz njihove porodične kuće u Nišu.

- Čuli smo se. Javio sam mu se kada sam otišao iz Niša. Rekao mi je: "Šta je, zapalio si?" On je skroz normalan čovek, imam lepo mišljenje o njemu. Žele da budu u svađi s njim jer im ne odgovara da on bude u Željkovoj blizini.

Bebica otkriva da Kulići strahuju da će Ivan tražiti starateljstvo nad detetom.

- Verovatno. Da sam na Ivanovom mestu, uzeo bih Miljani dete! Nikad joj ne bih ostavio sina. Ivan bi trebalo da traži starateljstvo, jer mu on posvećuje više pažnje. Miljana nema živaca za dete, pet minuta se poigra s njim i beži. Nekad se pitam da li ga uopšte voli... Ivan je bio sa njim tri-četiri dana, ja sam ga vozio i ostavio. Željko je bio presrećan, mnogo mu znači odnos sa tatom. Čuo sam da je Miljana ispričala kako je Željko rekao da mu padne mrak na oči kad čuje za Ivana. To nije istina, on ne zna to da kaže - rekao je Bebica i otkrio da li mu nedostaje Željko:

- Fali mi, išli smo stalno u igraonicu. Voleo sam da provodim vreme s njim.

Na pitanje šta bi uradio da je dobio dete sa Kulićevom, Nenad je kao iz topa odgovorio:

- Uzeo bih ga! Sredina u kojoj Željko odrasta je toksična. Kulići su normalni samo kada spavaju.

Bebica je otkrio i kako je došlo do raskida sa Kulićevom.

- Prve nesuglasice krenule su zbog njenog kockanja. Čim se probudi, jedino je zanima u koji će kazino da ode. Dok se ona kocka, ja se nerviram i pijem kafu... Izgubila je mnogo novca na kocki, svaki put bi potrošila oko 400-500 evra, a nekad i više. Verovao sam da će se promeniti. Međutim, kad smo došli u Beograd zbog emisije "Narod pita", uhvatio sam je kako šalje poruke čelnicima "Pinka" i traži da s njom gostuje Lazar Čolić Zola. Nastala je svađa, polomila mi je telefon, čupala me je, grebala... Ubeđivala me je da želi narodu da pokaže kako ga je prebolela! Tokom noći dobio sam fotografije kako pričaju... Ujutru je tražila da dođem po nju. Odvezao sam je u Niš i rekao da je kraj!

Macanović se osvrnuo i na Miljaninu porodicu.

- Marija, Miljana i Siniša žive rijaliti. Marija čuva Miljanine pare i onda se uglavnom oko toga svađaju. Kad ja neću da joj dam novac, traži od majke, a ako ni ona neće, nastaje haos. Iskreno, ponekad mi bude i žao Miljane. Marija je kriva za sve! Glupo je što joj ne daje njen novac. Zato se ona kocka i pokušava da od 1.000 napravi 2.000 dinara...

Izvor: Blic.rs
Foto: miljana_kulic_official/Instagram

Pogledajte još