NJEGOVA PORODICA GA NAZIVA PSIHOPATOM I MONSTRUMOM: Marija Kulić žestoko oplela po nesuđenom zetu Nenadu Macanoviću Bebici

Marija Kulić i Nenad Macanović Bebica ne prestaju da se javno prozivaju nakon što su on i Miljana raskinuli vezu.

Bebica je Mariju optužio da je alkoholičarka, nakon čega se ona oglasila ya doma'e medije i oplela po njemu.

- Se*e kvake, i on i svi znaju da sam najbolja majka, da radim i ono što je van mogućnosti za decu i ono što mnoge ne bi. Neka priča on kakav je otac koji decu neće da vidi ni motkom da ga teraš. Video je da neće biti kako bi on želeo, pa je pobegao sa dugom. U petak je vozio autobus za Italiju, slika se. On je jedan iskompleksirani čovečuljak koji kao krava da mleko, pa onda šutne i prosipa. Malo je uživao bez dinara kod nas. Nije on snajka koja održava trudnoću i bude na porodiljskom godinu dana, u stvari, jeste, ali je prošlo i održavanje i porodiljsko, sada rad. Ko će njega da čuva za ukras - počela je Marija i dodala:

- Neka radi magarac, pa neka vrati pare koje sam mu dala da počne da radi, a ne da se razvlači po krevetima i jede gov*a za portale. Mene ne može da uvredi ni sa čim jer svi moji znaju ko sam i kakva sam. I poštena i vredna i ambiciozna i za decu radim i moguće i nemoguće, a on slina jedna, malu decu ne želi da vidi. Kad ga pitaju, zašto, slina ne zna drugo pa kaže, ne pričam o tome. Slina odbio emisiju "Narod pita", sutra, jer ne sme da se suoči sa Miljanom. Jeste prema nama i Miljani bio perfektan, ali sada pljuje zbog para koje treba da vrati i zbog priče da bi ušao u rijaliti. Slina i u rijalitiju lagao sve, i naravno sada. Drugo ne zna jer i njegova majka mi je rekla da je patološki lažov i da ne zna šta se sa njim dešava, a pogotovu sto svoju decu ne želi ni da vidi.

Marija priča i da su Bebicu zvali psihopatom.

- Ni decu svojih rođenih sestara nije otišao da vidi kad su se porodile, ni majku kada je bila na operaciji štitne žlezde, ako i to nije slagao, strasno. Pitali smo se mnogo puta zbog čega je prema nama perfektan, a ni za kog svog najbližeg nije. Evo odgovora, zvali su ga psihopata i monstrum, a sada su mu ti koji su ga najviše pljuvali, mentori. Znači, on je ljiga. Ja nisam mogla da verujem šta su sve njegove sestre i majka ispričale za njega još na početku. Sve se obistinilo, uzeo pare i pobegao. To mi je rekla njegova sestra i da neće oni vraćati njegove dugove, ja nisam verovala. Eto vidite. Treba nekada i drugi da se poslušaju, a ne ja sam mislila da su svi oni loši jer su ga odbacili kao pokvaren sir. Moji su uvek uz mene i biće do kraja života.

Izvor: Blic.rs
Foto: marijakulic_mtaz/Instagram

Pogledajte još