VRAĆAM SE U VELIKOM STILU: Danijela Vranić posle deset godina ponovo na muzičkoj sceni Srbije

Pevačica Danijela Vranić potvrdila je za domaće medije saznanja da je kupila luksuzni stan u Beogradu na vodi, pa otkrila detalje pesme kojom planira da se vrati na scenu.

Danijela već dugi niz godina živi život daleko od očiju javnosti. Intrigantna pevačica u jeku popularnosti povukla se sa scene i ostavila je prostora za brojne spekulacije vezane za njen lik i delo.

Poslednjih dana mediji pisali su da je folkerka pazarila stan u luksuznom naselju Beograd na vodi, a "Informer" je kontaktirao Vranićevu, koja je ova saznanja i potvrdila, te otkrila da li sreće kolege poput Radiše Trajkovića Đanija u novom kraju:

- Stan u kome sam živela pored beogradske Arene sam prodala još pre pet godina. Kupila sam nekretninu u Beogradu na vodi, tu se sada krijem od vas novinara (smeh). Pisalo se da sam se vratila kod roditelja u Valjevo, ali to nije tačno. Nisam srela Đanija, ali jesam Viki Miljković - rekla je Danijela.

Pre nekoliko nedelja, nekrunisana "kraljica splavova", najavila je povratak na scenu, a sada je otkrila više detalja vezanih za novu pesmu.

- Planiram povratak na estradu, ali nisam ni za kakve pompezne intervjue. Ne prija mi više to. Radim na pesmi, snimila sam je i sada dorađujemo završne detalje. Nisam sigurna kada će izaći, ali biće uskoro. Jelena Trifunović mi je uradila pravi hit, vraćam se u velikom stilu. To je jedino što mogu da vam kažem - zaključila je Vranićeva.

Izvor: Informer.rs
Foto: danijelavranicofficial/Instagram

Pogledajte još