PEVAČICA I FUDBALER SPREMAJU GALA SLAVLJE: Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj prave svadbu daleko od Srbije

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj zavetovali su se u tajnosti na večnu ljubav pred Bogom.

Oni su sudbonosno "da" izgovorili u manastiru Rajinovac nedaleko od srpske prestonice pred desetak ljudi, dok oni, kako piše "Blic", već neko vreme imaju planove za veliku svadbu.

Anastasija i Nemanja će, naime, organizovati svadbeno veselje na leto sledeće godine, ali se ono neće dogoditi u Srbiji.

Rešeni su da svadba bude u Španiji, pa će tamo okupiti sve drage ljude, a sigurni su da će svi sa zadovoljstvom doći u ovu evropsku državu, ne bi li im ulepšali poseban dan.

Gudelj dugo živi u Španiji, jer igra za "Sevilju", dok je Anastasija u više navrata pričala koliko je oduševljena tom državom.

Anastasiji Ražnatović kuma na crkvenom venčanju bila je najbolja prijateljica, glumica Tara Milutinović, a pevačica je tu odluku odavno donela.

Gudelju je kumovao takođe drug iz detinjstva.

Anastasija i njen suprug su, inače, gorepomenut manastir u Begaljici izabrali jer je njena majka Svetlana Ceca Ražnatović kumovala na slavi Rajinovca, te je njena porodica bila domaćin slave manastira Mala Gospojina. Cecin duhovnik, Stefan Šarić godinama je služio službu upravo u ovom manastiru.

Izvor: Blic.rs
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Pogledajte još