STARLETA PONOVO IDE "POD NOŽ": Maja Marinković odlučila da uveća zadnjicu

Starleta Maja Marinković uskoro bi trebalo da poseti estetskog hirurga i implantima uveća zadnjicu, ali se navodno plaši mogućih posledica.

Bivša zadrugarka nedavno je obavestila sve svoje pratioce da ide na operaciju zadnjice kod poznatog beogradskog hirurga. Ona je i pre ulaska u "Zadrugu 6" istakla da će nakon izlaska iz rijalitija, otići pod nož, jer ima želju da uradi zadnjicu, budući da je prezadovoljna svojim telom, te joj samo još to fali.

Kako se saznaje, Maja uskoro odlazi na operaciju, a izvor za medije otkriva da malo strahuje, budući da je i njena drugarica Tamara Đurić imala sličnu situaciju, zbog koje je jedva ostala živa.

Maja je na svom Instagramu objavila stori sa poznatim doktorom i uz emotikon breskve koji predstavlja zadnjicu napisala:

- Uskoro! Najbolji doktor.

Marinkovićeva je presrećna što ide na operaciju i što će svoj izgled, kako kaže dovesti do savršenstva.

- Maja je uzbuđena što ide na operaciju, to je dugo htela da uradi i eto, sada joj se ispunila želja. Ona je odlučila da napravi zadnjicu, čeka sad da stigne sve šta treba, jer materijali stižu iz druge zemlje. Ali se malo i plaši, jer nije svejedno, ona je nekoliko puta išla pod nož, relativno skoro je morala da ide u totalnu anesteziju, a hirurzi to baš i ne praktikuju, a kako ona ne može da bude mirna, malo strahuje da joj se rana ne inficira i ne daj Bože, prođe kao Tamara Đurić - kaže izvor i dodaje:

- Ali se ona konsultovala sa hirurgom, koji će je operisati, tako da i to malo što se plaši, on je uspeo da joj pokaže da nema potrebe. Maja je sve stvari spremila, samo čeka poziv od hirurga da ode nam kliniku. Marinkovićevu će sve ovo koštati oko 5.000 evra, ali ona ne žali ni evro, jer svi znaju koliko voli da izgleda lepo, tako da joj ni duplo veći iznos, ne bi bio problem.

Izvor: Republika.rs
Foto: majaamarinkovic/Instagram

Pogledajte još