ETNO PEVAČICA STALA NA "LUDI KAMEN": Udala se Danica Krstić (VIDEO)

Etno pevačica Danica Krstić juče se udala za svog izabranika Nikolu Bajića.

Pevačica je stala na "ludi kamen" sa dugogodišnjim dečkom, koji je po zanimanju stomatolog.

Danica se na večnu ljubav svom suprugu zaklela u crkvi, a slavlje je potom nastavljeno proslavom u jednom beogradskom restoranu.

Krstićeva je blistala u dugačkoj, beloj venčanici, sa korsetom i dubokim šlicem, koju je nešto kasnije zamenila za kratku haljinu sa perjem, dok se mladoženja odlučio za klasično odelo crne boje.

Prijatelji i rodbina mladog para na svojim profilima na društvenoj mreži Instagram objavili su brojne fotografije i video-snimke koji su dočarali atmosferu sa svadbe.

Na početku godine, Danica je medijima otkrila nešto više o svom tadašnjem vereniku.

- Nikola je po zanimanju stomatolog, ali voli programiranje, gejmerski je nastrojen, tako da je moj hobi uz njega postalo navijanje dok igra igrice. Naravno, tu je i gledanje japanskih animiranih serija. Kod nas se veridbom ništa nije promenilo jer živimo zajedno od početka veze, sasvim spontano i prirodno, bez nekog dogovaranja i stresova oko toga. U ovom trenutku to traje skoro četiri godine, i mogu reći, super nam je zajedno - rekla je pevačica jednom prilikom za "Blic" o ljubavi sa partnerom.

Podsetimo, dvadesetsedmogodišnja pevačica je zajedno sa grupom "Sanja Ilić & Balkanika" predstavljala Srbiju na "Pesmi Evrovizije" 2018. godine.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: dannicakrstic/Instagram

Pogledajte još